Reklama

Reklama

Scary Movie: Děsnej biják

  • USA Scary Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zabiják v masce sleduje Cindy i její přátele. Má něco společného s tajemstvím loňského léta? Cindy a parta jejích nic netušících přátel se musí mít na pozoru... (SPI Film)

Videa (1)

Trailer

Recenze (680)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto brutalni (a jedna z nejlepsich) parodie, ktera je sice vsechno mozny, jen ne inteligentni, ale presto pobavi. Misty zacina bejt humor docela nechutnej, ale presto se to jeste drzi v prijatelnejch mezich. Navic diky prijatelne delce, sviznemu deji, dobre hudbe a dobre zvolenejm hercum to fakt nenudi. A plus je taky to, ze se na film da divat porad znovu a znovu a stejne se vzdy pobavim. Jednoznacne nejlepsi pisnicka byla rap pana Zabijaka (vykucham vas ...). Mozna bych dal i 5*, protoze takle sem se dlouho nenasmal (sledovat ty sparodovany horory je fakt zabava) a par vtipu je naprosto dokonalejch, ale precejen to je proste strasna uchylarna a druhej dil se mi libil malinko vic. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Kitay: 1. Too Cool for School - Fountains Of Wayne [2:27] ,2. The Inevitable Return of the Great White Dope - Bloodhound Gang [3:53] ,3. Stay - Radford [3:56] ,4. The Only Way To Be - Save Ferris [3:20] ,5. My Bad - Oleander [3:22] ,6. Punk Song #2 - Silverchair [2:46] ,7. Everybody Wants You - The Unband [4:11] ,8. Superfly - Bender [2:55] ,9. I Wanna Be Sedated - Ramones [2:31] ,10. Scary Movies (Sequel) - Royce The 5'9'' [3:46] ,11. All About U - Tupac Shakur/Top Dogg/Nate Dogg/Dru Down [4:34] ,12. I Want Cha - Black Eyed Peas [4:37] ,13. What What - Public Enemy [5:03] ,14. Feel Me - Rah Digga, Rampage and Rock [3:49] ,15. I'm the Killer (Killer Rap) - Lifelong/Incident [3:57], ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Klasika mezi parodiemi. Totálně ujetá, bláznivá blbost. Ale natočena s takovým (ne)vkusem, že ji zbožňujeme. První díl je pro mě ten nejlepší. A ač následující pokračování obsahovaly také smršť zábavných scének a poměrně úspěšně si vzaly na paškál nejznámější hollywoodské trháky, již však nedokázaly dosáhnout statusu "nezapomenutelnosti" a "kultu", a marně se snažily stejně zdařile navázat na první díl. Scary Movie je mistrovskou parodií především na Tajemství loňského léta a Vřískot, který se tu míchá s Matrixem, Šestým smyslem nebo Záhadou Blair Witch. Těch několik perverzních a fekálních momentů, které jsou zřejmě zcela účelně přehnané, až trapné, dokáže docela s úspěchem přebít vše ostatní. To ostatní, čeho je zde ještě hojně (v ostatních dílech se však poměr nápadu a trapnosti začal čím dál více vyvažovat). Nápaditost zpracovaných scének, legendární většina dialogů a groteskní postavy. Cindy Campbell, Brenda, Shorty, Bobby, Gail Hailstorm či zvláštní strážník Duffy. Také musím vyzdvihnout český dabing, bez kterého by to naše, české Scary Movie pro spoustu diváků prostě nebylo ono. "Bože, přejeli jsme botu!" - "Kde je noha?", "Je mrtvá a už se nevrátí." - "Už je to dýl než rok, Cindy!" - "Ginger ale byla pro Spice Girls tak důležitá!", "Vemte si to, pane, je to dobrá svačina.", "Dookie, vem si to!" - "Jo." - "CO JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!" :D ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zhulený a nadržený otrocký spletenec zparodovaných scén z jiných filmů, kde na každý z těch pěti dobrých fórků (Vymítač ďábla, Dawson, rasistické vtípky...) připadá dalších 20 až 30 buď pubertálně trapných, ultratrapných nebo nejtrapnějších v historii kinematografie (obzvlášť mě serou neustálé narážky nato, že jde o film). Stejného vzorce se pak drží i všechna pokračování. Přiznávám, že ve své době se mi to nemálo líbilo, dnes se zato hluboce stydím. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Parodie, u které se zasměje každý. Někdo by se snad mohl i bavit po celý film a několik intelektuálů (Myslím si, že spíše výjimek) bude jenom nadávat. Ale přesto asi nikdo neodejde od rozkoukaného filmu. Přiznávám, že poměrně mnohokrát jsem se zasmál anebo alespoň pousmál, což bylo ovšem vydatně sráženo přemírou trapných nechutností, které však také měly svůj účel, a to aby vytvářely ten nejprotikladnější protipól vážně míněným scénám z jiných, často i odpadovějších filmů. Jestli šlo jen o udržení diváka před plátnem, případně obrazovkou, film byl rozhodně úspěšný a naplnil většinu toho, co se od něj očekávalo, znovu bych se na něj ale v žádném případě nepodíval. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (44)

  • Šerif (Kurt Fuller) dá Cindy (Anna Faris) v pohári silnú čiernu kávu, no keď Cindy vypadne z ruky pohár, tak je káva zrazu svetlá. (DonParegio)
  • Aaliyah, celým jménem Aaliyah Dana Haughton, měla původně hrát postavu Brendy, ale roli odmítla. (Stocki)

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Mlčenlivý Bob zabijákem?

Mlčenlivý Bob zabijákem?

24.08.2006

Kultovní figurka na filmařské šachovnici, režisér Kevin Smith, poskytl další informace o svém příštím filmu, do něhož se pustí poté, co skončí s propagací aktuálních Clerks 2. Jak už ohlásil dříve,… (více)

Reklama

Reklama