Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (63)

misterz 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobe nemám veľkú dôveru k romantickým teen komédiám, už som ich pomerne presýtený. Ale toto je niečo celkom iné. Nečakal som takú nálož vtipných situácií, slovných odpisov a hlavne skvelých hlášok. Malo to tie správne šialené a uletené grády, pričom nešlo ani o niečo odpozerané a hlavne dejová linka sa nedržala "osvedčenej" romantickej šablóny. Vážne neviem, koľko krát sa mi pri tomto snímku rozkmitalo brucho smiechom, ale určite toho bolo neúrekom. Netvrdím, našli by sa tu aj hluché miesta, ale tie slúžia akurát len na to, aby sa človek pri nich vydýchal a dosmial po predchádzajúcom gagu. 75/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Stupidní americká komedie o sexu. Jakože při některých situacích, do kterých se Brandy dostávala, mi bylo až trapně za ni. Jinak párkrát se člověk zasmál, viděl tu řadu oblíbených herců ve stupidních rolích - vlastně je úplně zbytečné je vyjmenovávat, protože všichni tady byli dobří herci, které znám z mnohem lepších rolí. 1-2*. ()

Reklama

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco jiného, něco víc, něco co by mě překvapilo a upoutalo na první pohled stejně jako oficiální text distributora. Děj byl nijaký, takový, no, chtěl by něčím oživit, okořenit, místo toho se scény neskutečně táhly, opakovaly a ani ztvárnění téhle myšlenky nebylo nic moc, nemám co vyzdvihnout nebo pochválit, ale zároveň nemůžu napsat, že to byl odpad, ale když nad tím tak přemýšlím tak můžu, žádné jiné hodnocení si tenhle film podle mě nezaslouží. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nápad dost neoriginální (v podstatě jednoduchá zápletka - šprtka chce přijít o panenství), přesto mi něčím The To Do List originální přišel. Ani přesně nevím proč. Nicméně není to taková ta klasická teenage komedie a celé je to na dost tenké hranici trapnosti, takže určitě ne film pro každého, ale na jedno zkouknutí proč ne.. 55 % ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem to, ale skvěle jsem se bavil. Překvapilo mě tak nízké hodnocení, vím, že je to hodně ujetá komedie, ale mělo to dost do sebe, Aubrey ztvárnila upjatou šprtku skvěle a Bill Hader ve vedlejší roli mě taky dostal. Nezapomenu ale na Andy Samberga, kterej by se měl dát na dráhu grungeovýho zpěváka. Fakt :)) 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)
  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)

Reklama

Reklama