Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brandy Klarková sa cíti byť pod tlakom kvôli tomu, že v oblasti sexu nie je skúsená a chce to dobehnúť pred nástupom na vysokú školu. Preto si urobí zoznam úloh, ktoré musí splniť, skôr než sa na jeseň presťahuje na internát. (oficiální text distributora)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (63)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Žádné velké naděje jsem do téhle komedie nevkládal, ale nakonec jsem se dočkal něčeho, s čím jsem opravdu nepočítal. Smál jsem se u toho nahlas, což tedy pravda, většinou plynulo z trapnosti některých vtipů, ale pořád mě to bavilo. Intelektuální holka, která se před odchodem na vysokou chce stát ženou, což znamená, že chce vyzkoušet všechno a dobrat se až na vrchol. Skvěle vybraná herečka do hlavní role, no a nakonec i herci do ostatních. Přítomnost agenta Coulsona mě mile překvapila. Ten příběh není až tak originální, pořád je to tom, že holka si vybere toho špatného, ale ty ostatní prvky fungují dobře. "Vyhonilas mi ho! Copak tohle nic neznamená?" "Užij si svůj penis." "Máš pod tím pončem ptáka?" Skvělé hlášky! Chtěl jsem dá nižší hodnocení, ale tohle mě prostě dostalo. ()

suzanne1997 odpad!

všechny recenze uživatele

Čekala jsem něco jiného, něco víc, něco co by mě překvapilo a upoutalo na první pohled stejně jako oficiální text distributora. Děj byl nijaký, takový, no, chtěl by něčím oživit, okořenit, místo toho se scény neskutečně táhly, opakovaly a ani ztvárnění téhle myšlenky nebylo nic moc, nemám co vyzdvihnout nebo pochválit, ale zároveň nemůžu napsat, že to byl odpad, ale když nad tím tak přemýšlím tak můžu, žádné jiné hodnocení si tenhle film podle mě nezaslouží. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Proč jsou jejich kozy tak malé?" "Protože jsou pravé." Dobře vymyšlené a hravé úvodní titulky. Aubrey Plaza je dobrá v tom, že dokáže zahrát sexy čubku i blbku, o kterou si skoro nikdo neopře ani kolo i když se mu nabízí, jako zrovna tady. Zpočátku byla fakt dost nepříjemná a nesympatická. V podstatě technický a zábavný manuál pro kluky jak na holky. Trochu nechápu to devadesátkové retro (ne, že by mě nebavilo, orgasmus do tváře Hillary Clinton mě pobavil), ale asi kvůli kontrastu. Nečekal jsem to tak zábavné. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se mi myšlenka "prcičkovské" komedie z pohledu nadržených puberťaček líbila a smál jsem se, ale v okamžiku, kdy se film snažil moralizovat, moje dojmy znatelně klesly. Stejně tak fakt, že hlavní role je obsazená dost nešťastně a působila na mě hrozně nesympaticky. Možná i proto, že je postava Aubrey Plaza napsána neskutečně debilně. Možná to tak bylo schválně, ale mě film díky tomu místy dost lezl na nervy. Taťka Clark Gregg byl super, stejně tak cameo Rachel Bilson nebo vždy vtipný McLovin. Ale jinak dost slabé a hloupé. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nápad dost neoriginální (v podstatě jednoduchá zápletka - šprtka chce přijít o panenství), přesto mi něčím The To Do List originální přišel. Ani přesně nevím proč. Nicméně není to taková ta klasická teenage komedie a celé je to na dost tenké hranici trapnosti, takže určitě ne film pro každého, ale na jedno zkouknutí proč ne.. 55 % ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Všetci herci, ktorí vo filme stvárnili tínedžerov, boli v čase natáčania dospelí. Väčšina bola staršia ako 25 rokov. (Sufferer)
  • Snímka mala pôvodne niesť názov The Handjob. Museli ho však zmeniť, pretože ľudia si mysleli, že ide o natáčanie pornofilmu a produkcia mala problémy zabezpečiť miesta nakrúcania. (Sufferer)

Reklama

Reklama