Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

jujec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem vtipnou a svěží komedii typu Horší než smrt (ostatně promo filmu na ni odkazuje), ale místo inteligentního humoru mě čekala bláznivá komedie ve stylu 70. let, kde vtipy vytvářejí výkaly, náznaky sexu a zdrogovaní či alkoholem opojení jedinci. Tím nechci říct, že by film byl špatný, to ne, ale přece jen vtípky typu záměna papíru, na kterém má být svatební řeč nebo vyměněná taška jsou už dávno obehrané. Ale i přes to se u filmu pobavíte. ()

Lockdown 

všechny recenze uživatele

Bože to byla jízda. Po dlouhé době jsem našel komedii neamerických tvůrců u které jsem se tak šíleně bavil, že mi úsměv nezmizel ani teď, několik hodin po shlédnutí. Všechno se to od počátku tváří jako silná napodobenina Pařby ve Vegas. Tohoto dojmu se nezbavíte po celou stopáž filmu. Přesto si však ale na konci řeknete, že byl ten film vlastně něčím jiným, humor byl například o hodně syrovější, hodně podobný tomu německému. Celý příběh se jinak točí okolo nepovedené kalby a hromadě problémů okolo toho. Jak jinak! Ano, pro hromadu lidí zůstane klasikou právě Pařba ve Vegas a budou na tento film koukat skrz prsty, ale pro ty ostatní, kteří by ale chtěli zkusit něco na první pohled stejného , ale přesto úplně jiného je připravená parádní australská jízda od začátku až do konce. 85% ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film, který jste už několikrát viděli ještě předtím než si ho poprvé zapnete. Největší problém je v tom, že většina kvalitnějších scén se už prostě někde objevila (bohužel jsou VŠECHNY už v traileru) a vy tak jenom můžete posuzovat, zda tato varianta scény na jedno brdo byla lepší, nebo to v těch Prcičkách, Pařbě ve Vegas nebo v Horší než smrt, zvládli lépe. Zde je navíc patrný britský styl, který je většinou pomalejší a rozvleklejší, takže většina "šílených" scén trvá déle než by bylo "vtipno" a díky zbytečně nastavovaným dialogům tak trochu ztrácí na údernosti. Přesto mě film v rámci mezí bavil, díky kratší délce celkem ocejpal a herecký projev Xaviera Samuela mě začíná bavit. 60% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Tak abychom si to vyjasnili.. Já nebudu strkat ovci ruku do prdele !! ;)" Bez nějakých vytáček přiznávám, že jsem se těšil, jak dopadl "Australian Job", do něhož zřejmě Stephan Elliott se svými kumpány vykradli co se dalo, nemám na mysli jen Hangover, a snažili se to udržet pohromadě pomocí milovaného suchého britského humoru a australského šarmu v jeho nejčistší bizarní formě.. Samotný příběh se nám maličko obměnil, ženich osiřel, a jeho jedinou rodinu tak tvoří čtyřlístek podařených kamarádů, přičemž "tlustého Ježíše Galifianakise" tu máme vlastně rovnou 4x, byť Zach je opravdu jen jeden, a to už samo zavání fiaskem.. Navíc jste ošizeni o samotnou rozlučku, a tak víceméně jen čekáte, kdy začne obřad, neděje se nic zajímavého, vtip aby jeden pohledal, nudíte se, počítáte déja vu a přemýšlíte, kde jste jen tu či onu scénku už viděli.. Ale chyba lávky, brzy přijde nečekaný zvrat..;) Najednou se totiž na scéně objevuje beran Ramsey, na lva pravděpodobně už nezbyly peníze, David a Mia doklopýtají do manželství a Elliotův nejnovější film začíná nabírat na obrátkách.. A když pomádová tchyně Olivia Newton-John, kterou jsem opravdu dlouho v žádném filmu neviděl, a tak tu miniroličku opravdu oceňuji, smrkne ty dvě lajny koksu naberou Pařmeni už takovou rychlost a grády, že máte pocit, že se smíchy počůráte a zastavíte až při nárazu do zdi.. Mimochodem jako po nárazu do zdi na mě působí i ona moudrá hlava distributorská, tradičně prznící filmové názvy.. Takže výsledek ?? Hangover > A Few Best Men > Hangover Part II ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že super komedie, která není pouze o večírku na rozloučenou, ale o tom všem co se děje potom. Já jsem se bavila, hlavně když přišel na scénu Ramsey - ovce a kokain, jelikož některé herecké výkony byli vážně skvělé a tím myslím například Olivii Newton-John, ta byla naprosto nepřekonatelná. Sice bych tam nedala takového "metrouše" jako je Xavier Samuel, ale to je můj osobní názor. Nepřišlo mi, že by byl ve věku, kdy by se měl ženit. Uznávám, vyskytuje se zde spousta kvalitních vtipných scének, o které není nouze. Vážně je to tady na čsfd podhodnocené. Takže britský humor + alkohol a kokain = super komedie! ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama