Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rukopis tvůrců Death at the Funeral je znát, ale co fungovalo tam, tady selhává, protože jsem měl dost brzy chuť nakopat Davidovo "kámoše" do prdele. Aspoň že nešlo o nevkus. Popravé jsem se zasmál při proslovu někde za půlkou. Dávám podprůměrné hodnocení, protože věřím, že se na film mrknu ještě jednou a třeba budu mít jinou náladu a třeba mě chytne, moc k tomu nechybí, ale výsledý dojem je propastný. Trochu tomu napomáhají poněkud suché titulky. # "...and doesn't Barbara look stunning..." # příběh 4 | hudba 6 | humor 4 | akce 2 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

ariari 

všechny recenze uživatele

je tam všetko, čo tam má byť. Uff, Tak trápne situácie vykreslené výborným nápaditýmn spôsobom. Trocha pripomínalo funesovku, ale len nápadmi, Najviac prekvapil super výkonom Kevin Bishop ,ale aj celkovo nám štvorica dostatočne liezla na nervy, aby sa bolo na čom smiať. Určite viac potešil ako známe pařby v Las Vegas a podobné počiny. ()

Reklama

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Mrknu se do galerie, vidím Krise Marshalla a očekávám komedii přesycenou kvalitním britským humorem, zkrátka něco ve stylu Death at a Funeral. Chyba lávky. On tam teda ten britský humor někde schovaný je, bohužel ale říznutý velkou dávkou Hangoveru. Stručně řečeno: Některé vtipy perfektně sedí, jiné by se měli ze stopáže vyříznout (ano, nestříháme nýbrž řežeme) stejně jako srdce scénáristy, který je psal. No, mohlo to dopadnout i mnohem hůř, toto je alespoň lehký nadprůměr mezi prvoplánovými komediemi. Dodatek pro PinokKia: Nevím jakou verzi filmu si viděl ty, ale u mě ten beran určitě neměl tanga! ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Já jsem se nadmíru bavila. Kombinace Británie/Austrálie se ukázala jako výtečná a i když je film plný jistých klišé... byla jsem překvapena kolik na mne čekalo výbuchů smíchu. Jistě svatba, chlapi, kámoši, bráchové... to už tu bylo... jenomže tohle je v pár směrech jiné. Nemyslím si, že měl někdo v úmyslu točit britsko-australskou Pařbu ve Vegas. Film je protkán úžasným sarkastickým a absurdním humorem, který na bránici zaútočí mnohdy zcela nečekaně. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Ne, prostě ne, tenhle humor ovládají Amíci. Od Britů jsem zvyklý na inteligentní humor, i když tady je z velké části zastoupena i Austrálie. Tak jako tak jsou herci špatně vybraní, totálně nesympatičtí. Prezentace převzatých vtipů by mi nevadila, ale tahle banda je prodat neumí nebo je podá naprosto trapně. V komediích tohoto stylu jsou Pařmeni to nejhorší, s čím jsem se setkal. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama