Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočný recyklát, ale to mi nevadilo, tomu čomu som rozumel som sa aj zasmial. No tomu, čomu som nerozumel som sa smiať nemohol jednoducho preto, že ... som nerozumel. Komu napadlo vytvoriť scenár tak, že necháme tri postavy po sebe zbesilo kričať a vy nemáte ani šajnu čo hovorí ani jeden z nich? A keby sa to stalo raz, ale asi dvadsaťkrát, od začiatku do konca plno scénok divokého ziapania. A vlastne tá dvojka nakoniec nie je ani o šéfoch na zabitie, len sa na názve vezie. Oceňujem však, že traja blbouni si zachovali svoje idiotské výrazy. Ale to mali už pre natáčaním. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Horrible Bosses 2 navazují přesně tam, kde první díl skončil či neměl dost odvahy jít ještě dál a vychází to na výbornou. Všechny gagy fungují na 100% což v kombinaci s triem hlavních hrdinů (mezi nimiž funguje neuvěřitelná chemie) dělá z tohoto filmu jednu z nejlepších komedií roku 2014, při které se budete bez přestání smát. „Holy shit, he fight clubbed himself! We have a fight clubber!“ ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako jednotka, škoda, pretože krimi zápletka nebola vôbec zlá, a rozhodne mala potenciál poriadne pobaviť. Jednotlivé scénky mi už neprišli tak humorné, skôr išlo o takú umelú, príliš ukecanú zábavu s povrchným cieľom v tej kanonáde slov byť čo najviac vtipný. Žiaľ väčšinou táto komika prechádzala do trápnosti. Chýbala tu bezprostrednosť a prirodzený, nenútený humor. Napriek tomu ma pár krát snímok slušne pobavil, ale bolo toho málo na to, aby som film ohodnotil ako nadpriemer. 65/100 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

A to se zdálo, že tenhle typ dvojek (všeho víc v absurdnější zápletce) už vymizel. Zábava s Jennifer tentokrát unavuje, překvapí nevyužitý Waltz a hlavně ústřední trojice najednou nefunguje jako parta zlomených loserů, kterým chci fandit, ale jako párek neschopných pakoňů, které občas přibrzdí umírněný Bateman. Čím jasnější je kamarádská pohoda před kamerou, tím útrpnější je výsledek. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na papíře se zdálo, že druzí Šéfové jdou do dalšího kola s posilami, ale bylo to jen zdání. Jennifer Aniston bylo málo, Spaceyho ještě méně, Waltz s Foxxem nedostali příliš prostoru a tak všechno zůstalo na ústřední trojici a Chrisi Pineovi. A to byla chyba. Jestliže Charlie Day působil v prvním díle neokoukaně a jeho projev byl vtipný, tak tady jsem měl chuť jeho postavu zavraždit hned po několika záběrech. To samé platí o pitvořícím se Sudeikisovi, který byl pravděpodobně tím nejhorším ze všech zúčastněných. A mizerné byly i gagy, které režisér poházel bez ladu a skladu kolem a herci čas od času namátkou jeden z nich vybrali, což vedlo ke vzniku nezábavného slepence, který lehce nadprůměrné jedničce nesahá ani po kotníky. 15% ()

Galerie (68)

Zajímavosti (24)

  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)
  • Jedná se o první natáčení filmového pokračování, kterého se ve své kariéře Jennifer Aniston zúčastnila. (Perverz)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama