Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že super komedie, která není pouze o večírku na rozloučenou, ale o tom všem co se děje potom. Já jsem se bavila, hlavně když přišel na scénu Ramsey - ovce a kokain, jelikož některé herecké výkony byli vážně skvělé a tím myslím například Olivii Newton-John, ta byla naprosto nepřekonatelná. Sice bych tam nedala takového "metrouše" jako je Xavier Samuel, ale to je můj osobní názor. Nepřišlo mi, že by byl ve věku, kdy by se měl ženit. Uznávám, vyskytuje se zde spousta kvalitních vtipných scének, o které není nouze. Vážně je to tady na čsfd podhodnocené. Takže britský humor + alkohol a kokain = super komedie! ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Mrknu se do galerie, vidím Krise Marshalla a očekávám komedii přesycenou kvalitním britským humorem, zkrátka něco ve stylu Death at a Funeral. Chyba lávky. On tam teda ten britský humor někde schovaný je, bohužel ale říznutý velkou dávkou Hangoveru. Stručně řečeno: Některé vtipy perfektně sedí, jiné by se měli ze stopáže vyříznout (ano, nestříháme nýbrž řežeme) stejně jako srdce scénáristy, který je psal. No, mohlo to dopadnout i mnohem hůř, toto je alespoň lehký nadprůměr mezi prvoplánovými komediemi. Dodatek pro PinokKia: Nevím jakou verzi filmu si viděl ty, ale u mě ten beran určitě neměl tanga! ()

Reklama

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o komedii,ale já se moc nesmál.Dostaneme naservírované téma:předražená svatba,politicky zaměřený budoucí tchán a tři idiotští kamarádi,kteří po*erou vše na co sáhnou... je to ohrané vše co uvidíte zde jste určitě viděli jinde a lépe natočené.Navíc špatně vybrané obsazení rolí dělá film ještě trapnějším.A musím se přiznat,že čím déle film poběží,tak tím častěji budete sledovat čas jeho konce.Největší srandou je ,že Vás britsko-australská režie,produkce okradla o čas a peníze. ()

kenileja 

všechny recenze uživatele

Taková "klasická" komedie, podle takových těch předepsaných pravidel. Párkrát se zasmějete, protože provedou kraviny. Pak to bude chvilku jakoby vážné, do toho se připlete trochu lásky, trochu napětí a když to dobře smícháte s hrstkou pěkných a sympatických lidí, máte to. Škoda hloupé a nevýrazné role Rebel Wilson. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Australské prcičky trojka (svatba). Ovšem bez humoru a šťávy. Australané se chtěli vyrovnat amíkům a natočit šílenou a mladistvou komedii… Partička kamarádů kazících svatbu, beran, dealer, drogy, alkohol, pedantský tchán a povolná zfetovaná tchýně, to vše mělo zajistit litý úspěch. Podle mě to nevyšlo podle představ... ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)
  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama