Reklama

Reklama

Pařmeni

  • Austrálie A Few Best Men (více)
Trailer

VOD (1)

Bláznivá komedie o ženichovi a třech svědcích, kteří se vydají na cestu do australského vnitrozemí na velikou svatbu. Svérázní svědkové se postarají o řadu skandálních situací a zažijí na vlastní kůži význam fráze "v dobrém i ve zlém". Ztřeštěný příběh je klasickou ukázkou komplikovaných vztahů ženichových přátel s rodinou nevěsty. Rodinná pouta jsou silnější, ale stejně neodbytní jsou i Davidovi přátelé... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

wampire23 

všechny recenze uživatele

To bola teda krávovina. Snaha natočiť britský Hangover vôbec nevyšla. Milujem britský humor a preto som sa na tento kúsok celkom tešil. O to väčšie sklamanie prišlo, keď som ho s nechuťou sledoval. Herci sú maximálne nesympatický, dej nezaujímavý, ,,vtipné" scénky sme už videli miliónkrát. Jedine nonstop napitý týpek ma celkom bavil. Ale to je na celý film veľmi málo. ()

fuC_k 

všechny recenze uživatele

Stará dobrá Anglie přichází s legráckou, v jejíž hlavní roli je její kolonie. Austrálie, která si ze své patronky převzala pouze ty unylé stránky a která zapomněla na výměnu generací, reakci na současnost. Film je sám o sobě nudným sledem scén, z kterých již zmizel ostroftip po neustálém opakování táhnoucím se filmovým průmyslem. Překlad filmu je opět zakuleberoucí. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Ak sa dvaja pokúsia o to isté, nikdy to nebude to isté, natočiť deň po bujarej chlapskej rozlúčke so slobodou (náhoda), na ktorú má štvorica kámošov ( ej zas náhoda) ešte menej spomienok ako na deň svojho narodenia (wau ďalšia náhoda) a prebudia sa čudne doriadení s cudzím zvieratkom v izbe (to už asi nie je náhoda), nie je tak jednoduchá úloha ako to na prvý pohľad vyzerá. Vlčia svorka s Bradleyom Cooperom a Zachom Galifianakisom má totiž iné kvality ako nevýrazní holobriadkovia z tejto tráparne, oni totiž vedia hrať a rozosmiať... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Netuším, co vytváří snahu porovnávat tento film s Hangover. Je to svatba, beran, drogový dealer, Austrálie, 4 chlapy v oblecích či snad ruka v prdeli? Tak jo, jedná se o svatbu, ale právě o svatbu, ne stag night/bacherlor party, která se celá zesere. Jsou tam občas neskutečně vtipné momenty (svědkův proslov a to je asi vše co mě teď napadá), vtipné momenty (maska na hlavě) a plno dalšího. Nebylo to špatné, ale rozhodně jsem vyděl lepší. Jako relax film pro zlepšení nálady to funguje, ale některé věci jsou nedotažené. ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla neskutečně bláznivá jízda, u které jsem místy málem sral krev. Scénárista Dean Craig (autor Horší než smrt) u mě znovu pořádně zabodoval. Autor využívá situace a také střet kultur mezi Británií a Austrálií. Dobré výkony na všech stranách, některé velmi vtipné scénky a realismus, který pracuje velmi dobře. Spousta bláznivé akce odkazuje na Davidova kamaráda Toma (Kris Marshall), který je obvykle katalyzátorem problémů, vlivem jeho lhostejného postoje. Co mě opravdu dostalo byl obraz královny nosící Joker make-up či Hitlerův knír. Okamžiky s ženichovou stranou, střelnou zbraní a nevědomou ovcí, byly zábavnější, než jakékoli jednotlivé části Hangoveru. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Olivia Newton-John (Barbara) sa podieľala na filme i ako spoluautorka hudby. (m.a.t.o.)
  • Pozornému divákovi určite neujde, že pôvodný, anglický názov filmu pripomína snímku A Few Good Men (1992), no podľa tvorcov to nebol úmysel, iba náhoda. (m.a.t.o.)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. října 2011 na filmovém festivalu Mill Valley Film v Kalifornii. (ČSFD)

Reklama

Reklama