Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Keen.lady 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se ztrácela v podobnosti herců, kapku jsem se nudila, asi 2x jsem se zasmála. Michael Ealy je fakt kus a já tak trochu doufala, že uvidím i víc, než jen svlečená trička :-D Nelíbil se mi ten chlapík v rozvodu a malý syn svobodné ženy, ostatní herci v pohodě. Chtělo by to přidat více kvalitnějších fórů a méně skoků mezi páry, lepší dialogy a vymazat vypravěče. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Muži vs. ženy. A já v záchvatech smíchu. Je to předvídatelná komedie, ale já si u toho krásně odpočinula. Prostě vztahy, humor, romantika a spousta nádherných a ještě jednou nádherných černochů - to je jasné, že je to film pro mne:)) Jen škoda, že na konci to končí tak jak by si to každá z nás představovala. Realita je ale úplně někde jinde. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

prcko 

všechny recenze uživatele

Radšej som nič moc neočakával a nechal sa prekvapiť. Prekvapili ma príjemnou romantickou komédiou s celkom povedomými tvárami a vhodným humorom. Našťastie to nebolo nič v štýle béčkových komédií, u ktorých vídavam oveľa vyššie hodnotenia a nechápem (Borat a podobné), no každému ako mu/jej chutí. Žiadny trhák, ale príjemné strávený čas s príjemnými hercami a ako to už býva v romantických komédiách, všetko sa musí točiť okolo lásky, len sa prehodí zopár podrobností. Ale čo na tom, však je to len romantická komédia a o to v nej má ísť, o lásku a úsmev. Netrhákových 75 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Celkom dobre natočená „komédia“ na horúcu letnú nedeľu. Štyri rôzne príbehy, ktoré majú jednu vec spoločné: problémy v nich spravila jedna kniha, ktorá prezradila ženám to, „ako sa chová väčšina mužov“. Nakoniec však láska zvíťazí nad „zdravým rozumom“ – tak ako to má byť! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama