Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Chlopotun 

všechny recenze uživatele

Tak asi po hodine filmu v pozadí hrá velmi povedomá pesnička a ja rozmýšlam, kde som to už počul? a naraz mi trkne, že som tú istú pieseň počul asi pred pol hodinou keď hrala vo filme prví raz a to ju potom pustili ešte niekoľkokrát, holt niekto si vydával nový album a potreboval malé promo. Inak čo sa samotného filmu týka dosť som sa nudil. Jedna hviezda za občasné komediálne vsuvky v postave Kevina Harta a tá druhá za Meagan Good. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt výborná komedie!! Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Samozřejmě, že je to i hodně romantické, ale vůbec ničemu to nevadí. Vše je skvěle vymyšlené, jak návaznost všech postav, tak i děj. Je dobré, že má každá postava jiný charakter, životní styl, povahu a podobně a na všechny sedí totálně jejich popis v "knize mužů". Konec je sice předvídatelný, ale to je americká klasika. Dala bych i 5 hvězd, kdyby bylo více známějších herců, nebo kdyby to byla trochu menší slaďárna. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdo ovládá číču, ovládá hru." A tou hrou patrně nebude basket, který chlapi tak rádi hrají, zatímco po nich ženy vyžadují nesmysly typu - ber mě vážně, dospěj nebo měj mě radši než svou mámu. Dosud jsem si myslel, že když se dva mají rádi, tak za nějaký čas přiletí čáp, ale tato taktická bitva pohlaví mi otevřela oči. Tenhle boj jsme, chlapci, prohráli a ještě věříme tomu, že to tak není. Je to smutné, černé, ale nakonec i docela zábavné. Ve skutečném životě jistě hravě zvítězíme a tak si nenechme kazit náladu filmem, který se naoko tváří jako remíza. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Máme tu další snímek propagující jinou než bělošskou rasu. V podstatě tu jsou, jak černoši, tak různí míšenci atd. Připomíná vám to Red tails? Mě svou propagandou ano. Jinak se jedná o každým coulem obyčejnou romantickou komedii. Námět není taky nic nového pod sluncem. Teď si sice nevybavím, ani jeden film, ale vím, že jsem něco takového, že jeden chlap vyzradí ženským, jak na muže, viděla. Musím ale uznat, že co se týká střípkového vyprávění, tak přece jen ty příběhy do sebe nakonec opravdu zapadají a má to všechno hlavu a patu. Nevidím důvod, proč tomu nedat obyčejné 3*. P.S. Michael Ealy je sexy a vzpomněla jsem si, že už jsem ho vlastně někde viděla (jeden z dílů Underworld) ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama