Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Luk80 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná pohodovka v černošském stylu. Sice už tady všechno bylo nespočetněkrát, ale tahle bláznivá romance aspoň drží pohromadě a s přehledem vytlačí ostatní nové "rádoby komedie" o vztazích. Jsou tady skvělé hlášky, které mi přivodily výbuchy smíchu a nebylo jich jenom 5, takže hodnotím velmi rád. Kevin Hart by se klidně mohl účastnit soutěže - Nikdy nezavřu klapačku, hehe. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Něco do sebe to má. Je to zajímavý film o vztazích. Jak ulovit chlapa a jak si ho zatáhnout do svého hnízda. Je například docela těžké získat svatbu, nebo ulovit chlapa bez sexu. Hlášky zde moc nefungují, a scény nejsou moc vtipné. Soundtrack 👍 Jedna pošahaná knížka, a všechno se otočí naruby. Hvězdiček 1 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Rozmáchlá romantická komedie se věnovala 5 typově odlišným párům, jejichž randění poměřila zažitými, optikou 2. pohlaví přechroustanými pravidly (když ženy kvůli "zrádcovské" knize prokoukly chlapské finty). Párkrát jsem se pěkně zasmál, přestože se "černošský" humor nevyhýbal zbytečným sprostotám, ovšem 2hodinovou délku doprovodila také plíživá monotónnost, vrcholící cukrkandlovou přeslazeností. ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele

Byl jsem kapku skeptický, ale v průběhu si mě tato černošská komedie získala. Humor je sympatický, ne přehnaně trapný, spíš pěkně vyvážený. Herecký konkurz dopadl také dobře, a tak jsou všechny postavy dobře uvěřitelné. Zařazení velkého bílého felláka jsem sice nepochopil, ale to už vem čert. Celkově jsem velmi spokojený, ale osobně se trošku obávám, jak na tom bude druhý díl. Přeci jen, nepříjde mi, že by zde byl nějáký velký manévrovací prostor. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama