Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ouuha .. Tak takhle nezajímavě podaný slasher jsem už delší dobu neviděl,ono zábavný to svým způsobem je pořád netrpěl jsem nudou při sledování,ale důvod proč jsem zklamaný ba až zaražený tkví v Gore! Tak malý Bodycount jsem neviděl ani v slasherech s 5 000 dolarovým rozpočtem a vůbec jak si mohli dovolit dávat některé vraždy mimo Záběr?? 3D efekt jsem zaznamenal pouze jeden,herečky nemastné neslané, kozy neukážou!!:(!! a záporák je neskutečně infantilní Weirďák! Pod nálepkou Masakr, jsem čekal jednoznačně něco jinýho! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $34,341,945Tržby Celosvetovo $46,713,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,284,162 //počet predaných kusov 62,673Tržby za predaj DVD v USA $2,392,313 //počet predaných kusov 159,914║ ďalšia zbytočná nádstavba, rodinná idylka Leatherfacea, ktorej veľmi citeľne chýba napätie a poriadne dusná atmosféra, nezachráni to ani okatá Alexandra Daddario /25%/ ()

Reklama

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zapomenu-li, že existuje (původní) film z roku 1974 a porovnám "TMMP 3D" pouze s "TMMP" a "TMMP: Počátek"... ugh, má vůbec cenu to dokončovat? Leatherface převrací auta ze střech na boky, hází pilou jako by byla z polystyrénu, slyší přes její řev "hej!" na sedmdesát metrů, ale hlavní hrdinku na deset už ne. Krvavé stopy táhnoucí se přes celý pozemek až do sklepení domu vypadají jako z deseti lidí (nikoli ze dvou), hlavy a ruce jsou na první pohled umělé. Řadím se spíše mezi fanoušky chainsaw-remaků (obecně přitom remaky nemusím), ale musím se přiznat, že u tohohle nudného, fraškoidního paskvilu jsem - se seznamem nesmyslů položeném v klíně - usnula. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mnou tolik očekávaná další nová verze kultovního kousku, který v roce 1974 udělal jeden z největších zářezů do dějin moderního hororu, mne sice mírně zklamala zejména atmosférou ... Sice zde jsou typické, kultovně vypadající scény, motorovka řve nonstop asi 45 min, obrovský postarší Leatherface pobíhá po lesích a okolí vily jako srnka, tedy jako za mlada ... ale celé je to takové uhlazené, gore občas viditelně digitální (ne všechny jsou digy...), člověk jaksi úplně ztrácí tu hlavní stránku filmu a tou je typická "TexassXchaw"-atmoséra ... Budiž, není to to, co remake (2003), ani mnohem nechutnější a brutálnější prequel (2006), ale ten nápad, že to není "jen" o Leatherfaceovi, ale že to je vlastně tzv. "rednecks" subžánr, ten se mi líbil ... Že celé město tutlá jedno temné tajemství a nikomu se nedá věřit. Nakonec je Leatherface chytře namířen jako tupá nemyslící zbraň proti zkorumpovaným bossům města, což bylo fakt super, protože ...dobře jim tak. :-) Jako není to žádná mega-pecka, ale já tu sérii miluju a všechny poslední tři moderní verze se mi zamlouvaly a jsou jistě oslavou nejlepšího hororu všech dob ... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Čas letí, v kůži maskovanej retardovanej zavalitej a s částmi lidských těl výjimečně umělecky nadanej Leatherface zůstavá. Aby ne, je jednou z největších hororových ikon a sedmdesátá léta přežije už navěky. Tak tohle je fajn špinavá buranská brutalitka, jejíž zajímavou, ovšem poměrně přehnanou zápletku spousta lidí nerozdýchá, i já už se v závěru musel smát... Jo a kozy hlavní hrdinky nám teda mohli ukázat :/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Pri natáčaní tohto filmu mala Alexandra Daddario ešte pravidlo, že sa vo filmoch nebude objavovať nahá. Preto navrhla, že nakrúti scénu, v ktorej bude zviazaná a bude mať roztrhanú košeľu, aby bolo vidieť potrebné znamenie, avšak tvorcom sa to zdalo málo. Potom pristúpila na scénu, aby bola aspoň bez podprsenky a v otvorenej košeli. Nasledujúci rok Daddario svoje pravidlo kompletne zrušila, keď sa objavila nahá v epizóde seriálu Temný prípad (2014). (Arsenal83)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 34,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 47,3 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama