Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Předně chci napsat, ať si každý przní Hooperův kult dle libosti, protože pro mě není mezi horory oltářem, na který by se mělo vzhlížet s přehnanou úctou.. Když už nic, tak v tomhle nepříliš navazujícím sequelu alespoň člověk sezná, že elektrifikace se dostala v Texasu i do rakví či že Kožená tvářička na stará kolena zlepšila fyzickou kondici a už neběhá za obětmi tempem netrénovaného paraolympionika. Režisér si sice za pár nápadů nezaslouží přeříznout Husqvarnou na Luessen a hopa, ale na nějaké juchání nad podařeným slasherem to zdaleka není. Alespoň, že ta příroda je spravedlivá. Jak triu scénáristů ubrala na mozkové výkonnosti, tak A.Daddario obdarovala na hrudníku a mě od půle bavilo sledovat už jen to, na kolik knoflíků (a zdali vůbec) má zapnutou košili. V této pohupující se souvislosti je smutné, když rating přístupnosti více řeší odhalené bradavky, než rozříznutí těla vejpůl či sešrotování v drtiči, ale konec zbytečným vzdechům. Leatherface mi připomněl, že bych měl na zahradě prořezat túje.. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Ono to zas až tak strašné nebylo, ale bohužel logika celého filmu a inteligence určitých postav film poněkud kazí. Lekací scény byli velmi účinné, vyděsili mě tak až jsem se málem zpotil. Pochválit by jsem mohl třeba i kvalitní gore scény, které byli dosti nechutné, ale i zde se vytratil takový ten nechutný pocit slabosti od žaludku, T.M.M.P.: Počátek byl po téhle stránce daleko lepší. Klasika zůstane klasikou a přidělávání nových prequelů bude mít na celou sérií Texaských masakrů spíše jen negativní dopad. Tohle už je film stvořený vyloženě jen pro zisk, bohužel. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej, co umíš, bratranče." Tak Leatherface není zlý, je jenom retardovaný a vyznává rodinné hodnoty. Tak fajn, protože v Texasu se evidentně najde dost zmetků na to, aby motorovka měla důvod túrovat. Ovšem mě tedy týpek pobíhající se zdviženou motorovou pilou tradičně spíše rozesmál, ale kdybych nedal hvězdy za sestřenici Heather a provokativní Nikki, tak bych se před svou, již několik desetiletí ukrývanou, zastydlou pubertou, musel stydět. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a pro mě Texaský masakr skončil. Neříkám že to bylo špatné ale už to nemá grády a navíc Leatherface vypadá strašně komicky a hlavně nestrašidelně. Nápad byl rozhodně zajímavý a já se těšil že uvidím prakticky hned to co se dělo po prvním originálním dílu. Byl to zajímavej námět, ale bohužel naprosto pohřbený režisérovou sterilitou. Ascénář i když byl zajímavý tak měl tolik děr a nedodělků že se mi chtělo brečet(a při tom nad takovýma věcma většinou mávnu rukou). Další velkou nevýhodou je to že film postrádá základní ingredience téhle série. A to krve je žalostně málo, atmosféra neexistuje a syrovost je naprosto na ústupu. Takže nám zbylo jen průměrné vraždění a slabý podprůměr týhle pily.Třetí hvězdu dávám za cameo Hansena. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $34,341,945Tržby Celosvetovo $46,713,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,284,162 //počet predaných kusov 62,673Tržby za predaj DVD v USA $2,392,313 //počet predaných kusov 159,914║ ďalšia zbytočná nádstavba, rodinná idylka Leatherfacea, ktorej veľmi citeľne chýba napätie a poriadne dusná atmosféra, nezachráni to ani okatá Alexandra Daddario /25%/ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Počas naháňačky v lunaparku sa v zábere objaví postava, ktorá je oblečená ako Jigsaw z filmu Saw: Hra o prežitie (2004). (Kadas97)

Reklama

Reklama