Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další pokračování skopičin naše známého retarda Leatherface tentokrát skočí v čase a našemu obtloustlému maskovanému klukovi přibylo pár šedivých vlasů, rozrostla se sbírka motorových pil, ale jinak se vůbec nezměnil. Jeho family mu až na jedinou sestřenku vyvraždili o něco méně retardovaní spoluobčané a tak je to tentokrát jen na něm jak si poradí s další partičkou přiblblých teenagerů (díkybohu za nezbytné kozy !) a vykoná pomstu na vrazích svých příbuzných. A vzhledem k tomu, že jsem člověk co si pouští třeba do zblbnutí oblíbený song, tak se mi texaský masakr na stále stejný způsob nemohl nelíbit. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Dobre takže teraz som dosť zmätená (Ja takmer vždy.). Pokiaľ viem, tak Thomas Hewitt je Leatherface, ale tu je Leatherface s priezviskom Sawyer s úplne iným menom. Buď mi niečo uniklo a som totálna nechápavá a nepozorná krava alebo toto bol jeho syn s iným priezviskom. A ešte sa do toho musí pliesť aj dáka iná rodina zase s iným priezviskom. Tuším to bolo Carson. Postavy nesympatické, hlavne tá Heather, ako krvák nič moc, ľakačky žiadne, ktoré stoja za zmienku a dej dosť o hovne. Až veľmi neskoro som si uvedomila, že vlastne pozerám texaský masaker motorovou pílou, kde vlastne nebol ani moc ten masaker a ani moc tej píly tam nebolo. Bohužiaľ, pre mňa strašné sklamanie, dokonca z toho dvaja ľudia nezomreli rukou Leatherface a ja sa pýtam, že to čo má ako znamenať?! Myslela som, že aspoň na tých jatkách bude dáka strašne brutálna scéna miesto toho som sa dožila scény pri ktorej nič nebolo vidieť pretože v tej sekačke bola tma. Nehorázne sklamanie od filmu s Leatherfaceom som čakala niečo viac čo bude hodné minimálne aspoň tých troch hviezdičiek, kde bude riadny masaker s motorovou pílou a nie rodinná dráma so štipkou brutality. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Obrovskej průser tenhle TC 3D. Jo, tutově jsem počítal se zbytečným pokračováním nebo kdoví čím, ale aspoň jsem doufal v seriózní brutální vodotrysk z krve a vnitřností za nelidskýho řevu texaskejch týnejdžerů (viz. předchozí díly). Já se nebudu rozčilovat ani bádat v souvislostech se jmény postav. Tohle je prostě a jednoduše vykrádačka jména se vší parádou. Vezmeme ohrna s předkožkou na xichtě, dáme mu motorovku, za název filmu plesknem 3D a je vymalovaný. Hovno leda! Leatherface, co má svědomí a je účastníkem závodů v dálkovém kulhání, mi může akorát pokurvit den. Napětí nula, příběh nula na druhou, 3D efekty nula na třetí. Alexandra Daddario v pohodě, ale její postava bullshit, ostatní jakbysmet. Gore maximálně průměr, torture nula.....tohle si stáhněte a hned vymažte. 10% ani nevím za co......za pár dní.....zvedám na jednu hvězdu, páč na toto to opravdu nemá. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jsem zvědavej na reakci haterů Nispelova remaku a jeho prequelu. Protože tam, kde oba filmy jakžtakž bodovaly (špinavý vizuál, brutalita na vysoké úrovni), zůstala jen typická naleštěnost a uhlazenost moderního hororu. To jest spousta až líbivě barevných záběrů, hezký, mladý tvářičky (bez bradavek samozřejmě) a jejich nulový pud sebepřežití, kdy teenageři se v klíčových momentech rozhodnou vždycky pro tu nejhorší variantu "útěku". A jelikož je tahle základní a nutná potřeba každého slasheru do puntíku splněna, strejda Leatherface má zase plný ruce práce... A přesto je to bída! První třetina je skoro utrpení (v celé sérii už ani nepamatuju takhle nudný rozjezd), ta závěrečná je zas pořádnou fackou pro skalní fandy pana Koženého. Dobrý je tak pouze prostředek filmu, kde kultovní zabiják dává vzpomenout na svá nejlepší léta skrz nářadí typu kladiva, háku, sekery a samozřejmě neustále kvičící motorovky. Jinak gore slabší, navíc místy hříšně digitální. A o absenci atmosféry se snad nemusim zmiňovat, ta byla jasná už z traileru. Ještě by mě zajímalo, v kterym roce se to vůbec odehrávalo? Nebo radši nic, kašlu na to! (40%) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl Texaského masakru jaký jsme viděl. Dokonce i slaboučký "Počátek" je lepší než tohle a to je co říct. Tolik nelogičností v jednom hororu jsem ještě neviděl. Chápu, horory občas mají chování postav dementní, ale tohle bylo šíleným způsobem přehnané. O závěru nebudu ani mluvit, protože ten nedával žádný smysl a byl strašný. Nebýt pár slušných scén, tak bych šel níže a nebál bych se dát odpad .. 2/10 = 20% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Počas naháňačky v lunaparku sa v zábere objaví postava, ktorá je oblečená ako Jigsaw z filmu Saw: Hra o prežitie (2004). (Kadas97)
  • Původně měli tvůrci v plánu natočit novou trilogii. První film se měl odehrávat téměř výhradně v nemocnici, druhý měl být prequel, který by vysvětloval události vedoucí do prostředí nemocnice, a poslední díl měl vše zakončit. Nakonec se však tvůrci rozhodli natočit pokračování původního filmu z roku 1974. (henrycruel)

Reklama

Reklama