Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

VOD (1)

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemně obyčejná oddychovka s poněkud podivnou představou o panu Alzheimerovi. Mám na mysli zejména trochu zbytečný faul v samotném závěru s překvapivým odhalením. Bez onoho "aha" by to u mě Robot a Frank měli za pohodovou a nenáročnou čtyřku. Filmová Výzva 2015 od tatanapope ()

TheNine 

všechny recenze uživatele

Je to takové nenápadné. Výjimka potvrzující pravidlo: Rozpočet tady nebyl nijak závratný, a přesto se podařilo vyčarovat příjemný, zábavný a hlavně dojemný snímek o robotovi a stárnoucím důchodci. Jedinou vadou je fakt, že autoři nakousnou celou řadu otázek, dokonce i žánrů, ale nedovedou je ke zdárnému konci všechny. Dialog: "Sebedestrukce spuštěna." Hodnocení: 75% ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Dle mého velice vydařený film. Stárnoucí a postupně dementnící bývalý zloděj Frank dostane sluhu robota a chytá druhej dech. Frank Langella zahrál dobře a fakt jsem mu věřil, že se s robotem skámošil. A moc se mi líbilo to ozvláštnění lupičskou zápletkou, kterou robot bere jako motivační projekt. Oloupený yuppík byl navíc fakt nesympatickej debil, takže jsem mu to přál. Btw Susarn Sarandon má na starý kolena samý moc fajn filmy a Liv "ksicht jak vajco" Tyler tu měla fakt otravnej hlas. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

V budoucnosti děti kupují roboty svým starším rodičům místo rybiček, kočky anebo psa. Robot vypadající jako ze stavebnice LEGO? Opravdu? Při plejádě robotů se vybere robot, který smontují Číňané za pár vteřin. Samotný příběh by dostal daleko větší emoce se živou postavou. Langella je sice dobrý, ale film ač to tak nevypadá, tak nafoukne na dvojnásob. Až budu starý, tak chci za robota T-100 a ne retardovanou verzí C3PO. Hodnocení OST: Nic, nic , nic...nedostala mě do kolen. 3/10 ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Příběh z nedlouho vzdálené budoucnosti, jenž se odehrává u staršího pána ( Franka ), na kterého děti nemají moc čas, tak mu syn koupí robota, aby se o něj staral. Hodně příjemný film s bohatým nápadem, ale slabším rozpočtem, který jen podtrhuje kvalitu filmu. Velké překvapení. ( Hodnocení: 9/10 ) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Tělo robota bylo navrženo tak, aby jej bylo možné ovládat člověkem skrytým uvnitř. Všechny pohybové scény tak odehrála tanečnice a herečka Rachael Ma. (Adrai)
  • Minivozidlo předjíždějící Franka (Frank Langell) při chůzi po cestě je model Tango amerického výrobce Commuter Cars. (Adrai)
  • Postava Franka (Frank Langell) se jmenuje stejně jako herec, který ji ztvárnil. (BabetakCZE)

Reklama

Reklama