Reklama

Reklama

Robot a Frank

Trailer

VOD (1)

Frank, lupič ve výslužbě žijící v blízké budoucnosti, má dvě odrostlé děti, které se bojí, že jejich otec už nemá dostatek sil na to, aby žil sám. Nejprve se ho chystají umístit do domova důchodců, Frankův syn se ale nakonec rozhodne pro jiné řešení. Navzdory staříkově přání mu pořídí chodícího a mluvícího humanoidního robota, který je naprogramován tak, aby podporoval Frankovo fyzické i duševní zdraví. Robot a Frank nabízí zábavný a dojemný příběh o hledání přátel a rodiny na těch nejméně pravděpodobných místech. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neobyčejně pomalu plynoucí nuda o jednom zapomnětlivém dědulovi a jeho budování si vztahu k umělé inteligenci. Když to člověk vezme kolem a kolem, tak se vlastně vůbec nic za těch 85 minut nestihne udát. Pokud zde měl být nějaký humor, tak mi v plném rozsahu unikl. Smát se opravdu nebylo čemu. Tohle je vyloženě snímek o stáří a o finálovém bilancování, než se člověk odebere na věčnost a na tom není opravdu vtipného vůbec nic. Rozpočet zřejmě taky nebyl z nejvyšších. Veškeří roboti působí vyloženě směšně. Co si budeme nalhávat. Je to celé hrubě nemastné a neslané. Drtivou většinu stopáže jsem se utápěl v nudě. Hodně slabá hvězdička. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatelky tatanapope. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Příjemně obyčejná oddychovka s poněkud podivnou představou o panu Alzheimerovi. Mám na mysli zejména trochu zbytečný faul v samotném závěru s překvapivým odhalením. Bez onoho "aha" by to u mě Robot a Frank měli za pohodovou a nenáročnou čtyřku. Filmová Výzva 2015 od tatanapope ()

Reklama

Dm1tr1j 

všechny recenze uživatele

Tak poprvé už som si pár komentárov užívateľa "Fr" prečítal a z každého jeho dementného slova mi je na zvracanie a už len samotná podstata prítomnosti jeho osraných slov, ktoré zaneho aj tak píše nejaký opatrovateľ ma nevýslovne obťažuje. Ako sa takýto nadmieru nemohúcny človek s očividne ťažkým postihnutím (typujem Downov syndróm) môže nazdať ,že má práva čokoľvek komentovať? A k filmu....Je vynikajúci. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Pěkná podívaná, zase něco nového do světa kybernetiky. No, když budou roboti v budoucnosti takhle šikovní, jednoho chci za každou cenu. Frank Langella, jako herecký veterán zde uplatňuje veškeré znalosti, co se naučil. Ono hrát staršího pána s Alzheimerem není role, kterou by tak dobře zvládl každý. Závěrem bych snad filmu přál o trochu šťastnější konec, ale to je čistě subjektivní dojem. 75% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klasický syžet "starý zatrpklý samotářský morous potkává dobromyslného přítele, který v něm probudí novou chuť k životu" zde není nijak inovován, ale propriety se dají nazvat neotřelými: onen přítel je totiž pečovatelský robot bez naprogramovaných morálních zásad a jejich společnou akcí pak vyloupení vily nesympatických zbohatlíků. Příjemná lehká komedie stojí na výborném Langellovi a nečekaně se nebojí ani vážnějších témat (postupující stařecká demence). Lepší 3. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (7)

  • Postava Franka (Frank Langell) se jmenuje stejně jako herec, který ji ztvárnil. (BabetakCZE)
  • Podoba robota z knihovny má navozovat dojem že se jedná o mnohem starší verzi než je Frankův robot. Design tohoto robota připravilo studio Castelli Models. (Adrai)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2012 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama