Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

mcb 

všechny recenze uživatele

Stupidní a otravý pokus o teenage taškařici, který měl nejspíš nad vodou držet neokoukaný vulgární britský humor a přísun "ospravedlnitelných" fekálních scén. Ve výsledku je ale naprosto srovnatelný s leckterou americkou produkcí, s navíc naprosto nesnesitelnou ústřední čtvericí nevysvětlitelně se chovajících retardů. Inteligence stranou, scénář Přizdis*áčů (jakkoli absurdně český distribuční název zní) je nevtipný, jen vulgárně buší do svých minizápletek s nevysvětlitelnou demencí a bohužel se nevyhýbá všem klišé podobných "prázdninových" filmů. Prcičky alespoň měly úroveň, tahle televizní blbina ma důstojnost maximálně jako překvapení, které nechal jeden z hrdinů v bidetu. Ne nadarmo mi to místami připomínalo Klub sráčů. P.S. Kdybych za to zaplatil v kině, byla by to jedna hvězdička. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to vůbec nebylo tak strašné, jak naznačoval český název. ALE fekální humor se zvracením, prostě není ten správný britský humor, alespoň pro mě ne. Pár vtipů se opravdu povedlo, ale na každý takový vtip připadá jedno ho*no, doslova. Zajímalo by mě, jak přístupný by amíci tenhle film udělali/udělají :D ()

Reklama

Skip 

všechny recenze uživatele

Z údajně úspěšného seriálu jsem neviděl ani jeden díl, takže nevím, nakolik se film povedl v kontextu se seriálem. Hodnotím tedy pouze další teenagerskou komedii, kde lítá spousta slov jako kunda, píča, čurák, šukání apod., což mě sice nijak nepohoršuje ani neznechucuje, ale když to má být jednou z hlavních složek humoru, brzy je to dost nudné. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Seriálovou předlohu vůbec neznám a ani nebylo potřeba ji znát. Tenhle příběh čtyř britských kluků v mnohém připomíná Prcičky a působí jako svěží vánek mezi teen komediemi. Nebudu ho pouštět svým rodičům, protože by z toho mohli mít těžkou ujmu na zdraví. Za sebe můžu říct, že jsem dostala přesně to, o čem jsem si myslela, že dostanu. Takže po právu této letní volovině dávám poctivé čtyři hvězdy, i když je to taková jednohubka. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Přes počáteční skepsi po představení hrdinů to ještě celkem šlo. Oproti nej teenagerské komedii Prcičkám tady jsou postavy oblíbené asi jako ten citron v oku, hudba neskutečně zk......, ale zase je to i přes to vyhnání do extrému v základu reálnější než prcičky. Jen je škoda, že jsem se pouze dvakrát lehoulince usmál. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama