Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

grogodil 

všechny recenze uživatele

Typicky anglicky a tým pádom celkom z ostra a bez servítky poňatý seriál o 4 looseroch s libidom niekoľkonásobne prevyšujúcim IQ. Všetky epizódy sa tak rovnako nesú v morálne rovnako zvrhlej a nadržanej nálade v sprievode gulometnej paľby slovíčka "fuck" na X spôsobov. Baviť sa na neskutočne trapných a ponižujúcich situáciách samozrejme dá (je to britský seriál!) veľmi slušne, horšie to mám so samotnými postavami, ktoré mi akosi stále nie a nie úplne prirásť k srdcu. V reále by vás pri pohľade na takúto ubohú obmedzenú štvorku napadlo veľmi veľa opovrhujúcich nadávok, v seriáli by som im mal očividne fandiť... Bohužiaľ, nedá sa. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Od britské stanice 4, která již vyprodukovala pecky jako Misfits a Skins se zklamání ani očekávat nedalo. Zajímavý humor, trochu prkenní herci a hezký počet epizod pro ty, kteří neradi natahování. Kvalita se díl od dílu zvyšuje a i přes malý počet epizod jsem si tu britskou bandu naprosto zamiloval. Vtipy mě dostaly do kolen několikrát a to hlavně v podání Jaye, který je na celém seriálu bez diskuze nejlepší. Doufám, že film bude alespoň z poloviny tak dobrý jako seriál. 1. série - 72%, 2. série - 87%, 3. série - 92%. Nedá mi to nepřidat do komentáře ještě jednu z mých nejoblíbenějších scén: Youtube odkaz. Celkově - 96% ()

Reklama

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě to nijak moc nebralo. Asi už jsem na takový seriály moc starej. Přišlo mě to až moc nuceny - blití kolem sebe, hovna na saku apod. Ke konci druhé série ale musím říct, že někdy dokáží kluci i pobavit. Osobně mám nejradši Neila, protože je tak blbej, až je vtipnej. Jinak tu ale moc lidí nemá zrovna dvakrát soudnosti. Stačilo by si seriál trochu srovnat třeba s Big Bangem a místní hodnocení by muselo tak 15% ubrat (dnes 81%). ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po 1. sérii se držím mírně při zemi, jsem ochoten hodnocení maximalizovat, pokud se kvalita bude v 2. a 3. sérii zvyšovat. Tuhle partičku ztřeštěných kluků jsem si oblíbil už v jejich celovečerním filmu, jenž paradoxně celý seriál uzavírá. Vůbec mi to však nevadí, sice vím, jak to s některými postavami dopadne, ale to není podstatné. Naprosto nejsrandovnější postavou je Jay, u jehož machrovacích hlášek slzím smíchy. Po 2. a 3. sérii definitivně zvedám hodnocení na maximum, neboť tahle partička mě dokázala opravdu rozesmát a neskonale bavit. Škoda, že další série nejsou a nebudou, ale aspoň si to Inbetweeners už nepokazí a zůstanou věčně na piedestalu. Jay je naprostá jednička, zvláště jeho "fucking tragic". ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný britcom pro -náctileté, imho. Ono to má všechno - říz, údernost, vtipnost, autentičnost, pěkný holky a vlastně všecko co napsal lakitaki. Druhá sérka odstartovala výborně, akorát (soudě podle 3 dílů) by si scénáristi mohli brát servítky, protože naší ústřední čtveřici hází samý klacky pod nohy. A to pro člověka, co se s nima snaží ztotožnit nebo jim fandí je špatný. :-) I tak ale lepší sitcom tohoto typu ze současnosti nenajdete. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama