Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tvůrčí tým televizního fenoménu, úspěšného seriálu The Inbetweeners, se vrací s celovečerním snímkem Přizdis*áči, aby ukázal, co se stane, když se čtveřice mladíků vypraví na dovolenou bez svých rodičů, bez učitelů, bez peněz a s velmi malou šancí na to, že by dovolenou mohli strávit v dámské společnosti. Život dospívajícího člověka definuje celá řada významných událostí, od první návštěvy restauračního zařízení až po první nesmělé a neohrabané doteky, a vysoko na žebříčku těchto životních zážitků je pochopitelně první dovolená v zahraničí bez doprovodu rodičů. A protože se jejich dny působení v Rudge Park Comprehensive chýlí ke konci, rozhodnou se Will, Simon, Jay a Neil, známí též jako „přizdis*áči“, že se na takovou potenciálně přelomovou cestu vypraví. Cílem jejich cesty je populární krétské město Malia, pověstné svými nočními kluby. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Serialovy Inbetweeners je srandicka, ktora v prcickovskom zanri devastuje celu konkurenciu a vyhrava na vsetkych frontoch. Posledna seria sice upadla, no stale predstavovala nadpriemer. Film je logickym vyustenim prave tejto poslednej serie, vtipy uz zvacsa boli videne, vsetko bolo vypovedane, no tych styroch blaznov som si tak oblubil, ze pod 3* ist nemozem. A treba povedat, ze napriek cim dalej vacsej trapnosti a neoriginalite, som sa dobre zabavil. Nebyt vsak dotknuty serialom, taky zhovievavy by som asi nebol. ()

Hunt odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům, kde se parta nadržených kluků snaží dostat pod sukni opačnému pohlaví. Snesu i nějaký ten vyměšovací vtip, neurazí mě sprosté slovo, ale co mě dokáže urazit je distributor, který dá do kin takovou stupidní ptákovinu - bez jakékoliv invence, vtipu, nápadu či alespoň zábavné figury! V tomhle filmu je akorát spousta trapnosti, neschopnosti cokoliv vymyslet a kopírování stokrát viděných situací, které VŮBEC nefungují. Po půl hodině jsem chtěl odejít, neboť trapnost a prázdnost byla neskutečná- říkal jsem si: „dám tomu alespoň jednu hvězdu, ale musím to vydržet až do konce, aby to bylo objektivní, třeba to půjde“. Nešlo! Tato s*áčka si odpad zaslouží plným právem! ()

Reklama

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl horší komedii. Očekával jsem britskou verzi American Pie, avšak k té se film ani trochu nepřiblížil. Vtipy jsou často dost podobné, avšak v britské verzi nejsou zdaleka tak vtipné jako právě ve zmiňovaných Prcičkách. Hlavní postavy působí nesympaticky a jsou místy až příliš hloupí a trapní. Seriál jsem nikdy předtím neviděl a po zhlédnutí filmu to ani neplánuji. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Tahle parta 4 kamarádů se v lečem podobá té z Prciček. I, když ve všem za ní zaostává. To, ale neznamená, že bych se nebavil. Po pomalém rozjezdu jsem se začal bavit a to docela slušně. Občas sice některé vtípky zavání trapností, ale kdo má teenagerské komedie rád tak u téhle neprohloupí. Seriál jsem neznal. 7/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Obávám se, že nefanoušky a neznalce seriálu to moc brát nebude. Ale já jsem těsně po zhlédnutí všech třech sérií prakticky vkuse nadšen. První polovina je sice po vzoru seriálu přehnaně šílená, ale druhá zahraje i na vážnější strunu, zachová humor a v této poloze jsem měl vždycky Inbetweeners nejradši. Film je skvělou tečkou za celým seriálem a symbolickým zakončením, jaké si tahle nevšední parta kluků rozhodně zaslouží. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (3)

  • Ačkoliv chlapci tráví dovolenou v řeckém letovisku Malia, většina externích scén se natáčela v Magalufu na Mallorce. (Dr Lizal)
  • Anthony Head, ktorý hrá Willovho otca, je v skutočnom živote otec herečky Emily Head, ktorá hrá postavu Carli D'Amato. (dwdb)
  • Názov filmu sa objaví v 6. minúte. (Johnny.ARN)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama