Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ne složitý příběh o unesené dívce, které policie únos nevěří a když se ztratí i její sestra, musí se Jill sama vydat po stopách únosce. To vše by šlo a například scéna telefonického rozhovoru Jill s únoscem, má určitě svou atmosféru a napětí. Na druhou stranu, která ženská by se takto autem vydala sama po lesní cestě a dál dokonce pěšky, navigována telefonem únosce? A policie je zde vykreslena jako parta totálních tupců, nejen že nic neověřují, ale ani nedokázali v lese najít místo únosce? Má to své dobré i špatné chvilky. ()

nemik22 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no... Přijde mi, že je tady Gone poněkud podhodnocen. Příběh je sice trošku vykonstruovaný, ale stejně tak zábavný. Na Amandu Seyfried se hezky kouká, celé je to zasazené do pěkného prostředí a závěr je celkem povedený. Určitě to nebyla ztráta času a až zas nebude do čeho, rád si ho pustím znovu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snad jedinou větší záhadou než-li je fakt, že hlavní roli hraje vyhoukaný mimozemšťan v těle křehké blondýnky místo Jennifer Carpenter je otázka, proč kurva tak dobrý herec jakým je Wes Bentley bere tyhle mizerné štěky v průměrných filmech co nestojej za řeč.Kecal bych ovšem že to nebylo napínavé a zabavilo to, ale zázrak se na dvd opět nestal. 55%. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Největším zabijákem toho to filmu je jednoznačně jeho přihlouplý scénář. Byl jsem jim dokonce tak moc znechucen, že jsem původně uvažoval i o nižším ohodnocení než právě vidíte. Pořád jsem doufal nějakého zvratu a říkal si že to přeci nemůže být tak viditelně laciné... Bylo a to včetně závěru. Proto raději nic neočekávejte, nešpekulujte dopředu, protože to absolutně nemá smysl. Všechno pomaloučku jede a končí tou úplně nejednoduší a nudnou variantou bez špetku nápadu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Dle zdejšího vlažného hodnocení soudím, že s tímhle filmem má spousta lidí nějaký problém, nebo možná s tou buchtou v hlavní roli. Za mě ovšem naprostá spokojenost, myslel jsem si celou dobu, že přesně vím vo co go, že už jsem to ve filmu viděl xkrát, ale rejža se mnou vyběhl, a to mám rád. A že je scénář retardovaný? Božínku, vždyť to je oddechový thriller. Amanda je nejenom pěkná kočka, ale zahrála svou psychicky labilní servírku myslím hodně dobře. Děj má šmrnc a spád, kromě Amandy je v něm i několik výrazných vedlejších postav ztvárněných výraznými a dobrými herci, divákovi je hozeno několik falešných udiček, totiž stop... Jen ten samotný závěr mě příliš nenadchnul, myslím poslední ca 2minuty, konkrétně reakci policajtů před domem, zavánělo mi to v tu chvíli nějakou telenovelou pro týnejdžry. No ale budiž, nějak výrazně líp a stručněji to asi opravdu zakončit nešlo. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama