Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Zmizelá nehledala sama,namísto své pohřešované sestry. Celé to totiž působilo chaoticky a nemotorně. Kamera byla obyčejná. Scénář bez špetky nápadu. Jedno se však musí nechat. Amandě to slušelo, odplatní závěr byl z části vyvedený a stopáž byla přijatelná. Výčet těchto plusů řadí Zmizelou mezi průměrné,ničím nevyčihující záležitosty..50% ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film Zmizelá jsem se podíval hlavně ze dvou důvodů: prvním byla synopse, druhým Amanda Seyfried, kterou jsem zatím viděl pouze v muzikálu Mamma Mia!. Herecky mě velmi zaujala, proto se těším na další filmy, kde ji opět uvidím. Již po asi 20-ti minutách filmu jsem věděl, že se nebude jednat o nic podprůměrného. Líbilo se mi, jak napětí pozvolna stoupá. Takové filmy vždy rád sleduji. Dále mě zaujalo, že vzpomínky Jill (Seyfried) byly jen lehce naznačené a divák do téměř poslední chvíle netušil, zda se ve všem jedná o skutečnost nebo o částečný výmysl. Pěkné byly i výmluvy Jill v různých situacích a v neposlední řadě povedený závěr. Herecké výkony, námět, kamera a režie byly vynikající. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka príbehu, tak je to taká krimi klasika. Všetky toľko krát videné záležitosti. Nehovorím, že by som sa nudil, to nie. No prirovnal by som to k pilotnému filmu nejakého nového seriálu, ktorého jediným benefitom je Amanda Seyfried. Ak by sa naozaj jednalo o nalákanie na novú krimi sériu, tak by som chuť vidieť viac nedostal. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

AMANDA má papíry na hlavu a ŘÁDÍ po městě S OSMATŘICÍTKOU na vlastní pěst. Ona ví, že jí UNESL sestru stejný chlapík, který jí před léty trýznil v jámě. Policie zase ví, že ta holka je blázen, nikdo neunesl JEJÍ SESTRU a nikdo neunesl ani jí před léty. Hm. Amanda běhá po ulicích a honí důkazy. Tu ohrožuje pistolí zámečníka, tu domovníka, potom zase prchá před policejní hlídkou. NIKDO JÍ NEZASTAVÍ a ona si chce dát bez jakékoli opatrnosti dostaveníčko s vrahem, který možná ani neexistuje.... Zase jeden průměrný thriller s hromadou nelogických chyb a neuvěřitelného jednání postav, navíc s průměrnými herci (Wes Bentley je konečně tam, kde mu to sedí - na pozici třetích houslí). Kdo však chce vidět tuhle mladou okatou herečku, jak vyšetřuje, rozčiluje se a tahá na každého zbraň, je to film pro něj. Ale pozor: NESVLEČE SE! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)

Reklama

Reklama