Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se Zmizelá nehledala sama,namísto své pohřešované sestry. Celé to totiž působilo chaoticky a nemotorně. Kamera byla obyčejná. Scénář bez špetky nápadu. Jedno se však musí nechat. Amandě to slušelo, odplatní závěr byl z části vyvedený a stopáž byla přijatelná. Výčet těchto plusů řadí Zmizelou mezi průměrné,ničím nevyčihující záležitosty..50% ()

Reklama

nemik22 

všechny recenze uživatele

Tak nevim no... Přijde mi, že je tady Gone poněkud podhodnocen. Příběh je sice trošku vykonstruovaný, ale stejně tak zábavný. Na Amandu Seyfried se hezky kouká, celé je to zasazené do pěkného prostředí a závěr je celkem povedený. Určitě to nebyla ztráta času a až zas nebude do čeho, rád si ho pustím znovu. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý a jednoduchý příběh, který nikterak neurazí a mě potěšil. Jak málo stačí k záměně a mladá žena zjistí, že ji z domu zmizela sestra. Jenže ji nikdo nevěří a myslí si, že je blázen. Před lety ji "někdo" unesl a ona ho neuměla popsat, žádné stopy a nyní se to "prý opakuje". Přišel si opravdu pro ni...?? 75% ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Jill byla před rokem unesená neznámým mužem který ji hodil do hluboké díry plné mrtvol. Jí asi jako jediné se podařilo utéct. Policajti jí nevěřili a říkají že žádný takový muž neexistuje a že to byl výmysl. Po roce od jejího unesení záhadně zmizela její sestra. Je neznámý muž zpátky ? - Film probíhal asi takto hodinu nic a konec něco málo takže taková nuda... ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama