Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (8)

  • Vůz, ve kterém jezdila Jill (Amanda Seyfried), byl Švédský Saab 900, vyráběný v letech 1979-1984. Vůz, který vlastnila sestra Jill (Emily Wickersham), byl německý Golf V vyráběný v letech 2003-2009. (JARDAHONDA)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Režisér Heitor Dhalia pre brazílske noviny uviedol, že nad týmto filmom nemal žiadnu kontrolu a že všetky hlavné rozhodnutia urobilo štúdio. Pred natáčaním sa nemohol stretnúť ani s herečkou Amandou Seyfried, aby ju pripravil na rolu. Dhalia nechal takmer vyškrtnúť svoje jeho meno z celého projektu, no nakoniec tak neurobil. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama