Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Jediný postižený dítě, který se tu bohužel vyskytuje, je verbežal (verbež (verbal) ) , který evidentně musí komentář co komentář urážet kohokoliv,kdykoliv a kdekoliv. Osobně doufám, že se jednoho pro mě krásného, pro verbež už tak ne moc krásného dne setkáme tváří v prasečí xicht a zadupu toho tlustýho, ubohýho a neskutečně trapnýho čuráka do asfaltu. Co se týče snímku, bavil jsem se od začátku do konce. Univerzál, Shepard a Useref tady naložej Kočkovcům co proto. Téma je sice vykradený z 96 hodin, ale je to rozhodně nejlepší Damme za poslední roky. Natáčení probíhalo v Rumunsku, ale určitě ne v laciných lokacích jako např. Assassination Games či Univerzální voják. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Jeanik do toho šlape hned v úvodu kdy vykostí partu přičmoudlejch frajerů stylem ,kterej by si sám sobě mohl závidět i v dobách největší formy. Naštěstí sundá nalepovací knírek včas, aby Šest výstřelů neposlal do filmového kopru hned v prvních minutách a vyráží v klasické poloze zachránce vstříc krvavé výpravě. Vyklidněný střih, perfektně propracovaná choreografie a vyladěný závěr s tolik oblíbenou "mutherfucker" hláškou na závěr pak právem zachraňují 70% hodnocení!!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude Van Damme se rozhodl, že jeho kariéra ještě není v kopru a že s ní něco udělá. Kromě toho, že se objevil v "Expendables: Postradatelní 2", kde byl pro některé jediným, kdo skutečně hrál, a před několika lety natočil film "JCVD", kde vyprávěl sám o sobě a o tom, že sice hrát umí, ale nikdy to pořádně neprodal, až tam, natočil nový snímek "6 Bullets". Nejedná se o snímek, který by byl v žánru něčím naprosto jiným, ale přesto jsou zde určitá pozitiva, která z něj dělají velmi koukatelný kousek. Hrdina rozhodně není kladný, má svoje momenty, ale když je v akci, pořád je tím správným drsňákem, kterého chceme. Sice je to Van Damme, který víc používá zbraně než kopy, ale to neznamená, že by mu jiná role neslušela. Obejde se bez kopů, je prostě člověk, který na to má. "6 Bullets" má celkem provařený příběh, který se ale nesnaží být něčím víc. Rodině je unesena dcera, která má být prodána nějakému bohatému šejkovi. Van Damme je pak váhajícím nájemným žoldákem, který je ale i přes tuto klišovitost snesitelný, hlavně proto, že s věkem mu tu postavu prostě věříte. Nestrhává na sebe zbytečně pozornost, když nemusí, ale dává prostor i ostatním hercům, když je třeba. Osobně jsem rád, že se staré legendy vracejí v dobré světle a jejich film jsou hodně snesitelné. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/10/klip-muj-strycek-6-bullets-kdyz-se.html ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Solídne béčko. Ktorému však zrovnávanie s 96 HODÍN dosť škodí. Preto opakujem, že ide o solídne béčko, nie zábavné béčko (ako v prípade francúzskej akčnej vlny). Film však nenudí. Mám rád napríklad ZÁSTUPCU VELITEĽA, kde je minimum bitiek, je tam však jedna solídna a navyše na správnom mieste. Pri Šiestich výstreloch je skvelá akcia s nožíkom hneď na začiatku a potom už nič nepríde (len strieľanie). Paradoxom je, že tento film svojím nevyváženým tempom ukazuje, koľko béčkových zjednodušení bolo v Takene. Ak boli niektorí Slováci nakrknutí kvôli vykresleniu Slovenska v HOSTELOCH či TERORE VO VLAKU, tak si pozrite ako tu Amíci vykreslili Moldavsko... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)
  • Andrew Fayden (Joe Flaningan) ve filmu jezdí s vozem Mercedes Benz S-klasse vyrobeném v letech 2005-2009. V závěrečné scéně nasedá taktéž do Mercedesu, ale modelu E- klasse vyrobeném v letech 1999-2002. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama