Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film se točí kolem skupiny vysokoškolských kamarádů, kteří odhalí rakev z 15. století, která jim umožňuje vstoupit do světa duchů. Zatímco jejich první dobrodružství v duchovním světě je zábavné a nevinné, brzy se tato zábava stane nebezpečnou... (cezero)

Recenze (15)

zsn 

všechny recenze uživatele

Nápad s výstavní rakví - Von Tristen - Mechanical Death - úžasnej, doplněn o autentické rytiny, ovlivnil mou osobu k tak vysokému hodnocení. Ovšem ta Casperovská entita, dealeři a láska ze školy z tohoto filmu udělali klasické béčko. I na to ale ráda kouknu, když chci vypnout mozek, například nabodnutím se na jehlu :-) Pochválit musím i filmový plakát, jako vystřižené z přebalu nebo desek Stop hrůz, tohle retro bych si okamžitě pověsila na stěnu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Taká rozprávočka, obsahom podobná "Flatliners", ale spracovaním a efektami niekde na úrovni 80. rokov, pretože vytvoriť priesvitných fosforeskujúcich duchov zvládol každý dement už vtedy. Film sa vážne netváril, takže ani ja som ho nebral vážne - po pozretí traileru sa to ani nedalo. Jeden sa chce ako duch pomstiť feťákom a kradne im drogy, ďalší špehuje frajerku svojho kamaráta, ďalší sa hraje na detektíva, až kým jednému z nich načisto neprepne, dokonca sa objaví aj smiešny digitálny bubák, ktorý by nevydesil ani kojencov. Na druhej strane je to aj napriek celej tejto debilite celkom zábavné, odsýpa to rýchlo a nenudil som sa. Inými slovami - je to až také zlé, až je to dobré. Teda aspoň pre mňa. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Maníci přijdou k staré rakvi a vzápětí zjistí, že s její pomocí jsou schopni přejít na druhou stranu a pohybovat po světě jako duchové. Jenže jak už to bývá, všechno má svou cenu. Inspirace Flaitliners je sice zřejmá, ale je tu i dost vlastní invence, takže potud dobré. Ačkoliv je tu znát nedostatek financí, tak celkový vizuál zase nepůsobí až tak lacině, jak by mohl. To samozřejmě neplatí o bubákovi, který by sice mohl působit solidně, ale to by chtělo nastrkat pár dolarů do efektů. Nejhorší to bylo s herci. Hlavní hrdina byl celkem v pohodě, ale jeho chromý kámoš byl mizerný a přítelkyně ještě o fous horší. Každopádně jsem dostal víc, než jsem čekal, takže jsem nakonec docela spokojen. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Ghostmaker“ je ukázkou toho, že tvůrci možná na začátku měli i docela zajímavý nápad, ale to všechno se nakonec rozmělnilo v celkem banální zápletku o tom, jak si člověk všechno dokáže posrat sám, a to natolik, že zabíjí, co mu jenom jeho schopnosti stačí. A je mu jedno koho. Ke konci už je to tak ohrané, že je vám jedno, kdo zemře. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Toš tak. No. Horror - hehe! Sci-fi - sci-fi je hlavne to, že tento film existuje. Thriller - kde? Neviem, asi zlyhal systém na kryostanici a Mauro Borelli sa omylom zobudil po 25 rokoch. Ďalší omyl bol, že sa nejakým spôsobom dostal na režisérsku stoličku a rozhodol sa natočiť film v r. 2011. Film by to bol asi aj celkom dobrý - pred 25 rokmi. Ak si teda odmyslím ochotnícke herecké výkony, ktoré by neboli dobré ani v časoch Gilgameša. Zaslúži si 2-3 hviezdy, samozrejme ale len vo svojej kategórii ochotníckych filmov spred 25 rokov. Doporučujem Maurovi zostrojiť stroj času (talent na to má) a uviesť tento film na konci 80-tych rokov. Počkať, on to vlastne už urobil, ale námet mu ukradol a spracoval Schumacher a vznikli Flatliners, s ktorými sa Ghostmaker nemôže vôbec porovnávať. Dávam 1 zvezdu za smiešnosť. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama