Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 022)

plakát

Poker Face (2023) (seriál) 

Delikátní! Vyjímečná Natasha Lyonne! 🧡

plakát

Barbie (2023) odpad!

Neskutečný odpad s dobrým promem. Strhanější Barbie a Kena taky už nemohli obsadit. Vše samozřejmě marketingový tah na pizdovinu roku.

plakát

First Love (2022) 

Veliký potenciál - ukázka dvou lásek, mladé a věkem prověřené, avšak stavěné na stejných pilířech - kdysi mladé lásky. Bohužel, Kruger je děsná herečka, nemám ji ráda. Hero Fiennes, ač stále mladičký, opět zde působí vyspěle. Milostné scény má holt chlapec v krvi :-D Filmu něco ale chybělo...

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) odpad!

Odpad s padlými herci. Alespoň jsem viděla, jak dnes vypadá tehdejší krasavec Logan Fowler z Pohřební hlídky nebo Steve z Beverly Hills. Dále zesnulý John Heard ze Sám doma a jako třešnička Tara Reid z Prciček.

plakát

After: Přiznání (2020) 

Příjemná romance, založena na reálných problémech dospělých lidí. Oproti prvnímu dílu jsou zde postavy naprosto jinde, takže to není jen lásky slátanina jako Stmívání za mé mladé éry a podobné snímky pro náctileté. I ty lechtivé scény dnes umí ve filmech pěkně podat, jen těch edukativních záběrů na rozbalování prezervativu se mohli ušetřit :-D Amíci jsou na gumách závislí, až to hezké není.

plakát

Žraločí teror (2023) 

Výborný dokument o uvědomnění si, v jaké p*deli jsme. Oteplování, celý ekosystém a jeho varování a neschopnost soužití se zvířaty, se kterými sdílíme tuto Zemi. Nastává evoluce nazpět, vracíme se ke zvířatům, která tady byla před námi, a která nebezpečně nabývají a útočí na náš druh. Dobře nám tak, děláme si to sami.

plakát

Bílý lotos (2021) (seriál) odpad!

Neskutečný jaký pizdoviny se oceňují. Bytostně nesnáším tento typ seriálu. Vytrpěla jsem asi 20 min. Laciné, neatraktivní prostředí a ještě blbější filtr. A propos humor byl kde?

plakát

Příběh služebnice - Slovo Boží (2018) (epizoda) 

Naprosto vyždímané city. Dojímalo mě to tehdy, rve mi to srdce dnes. Člověk neměl ponětí, co z toho ještě dokážou vyždímat. Ejakulátový mix Středověku s Holocaustem.

plakát

Příběh služebnice - Holly (2018) (epizoda) 

Geniální! Moss tou rolí žije! Jak je od pohledu nepříjemná, tak je dokonalá. Lepší herečku tam dát nemohli.