Reklama

Reklama

The Encounter

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uprostřed noční bouřky nachází pět cizinců útočiště v opuštěné restauraci. Arogantní podnikatel (Steve Borden), osamělá svobodná žena (Jaci Velazquez), pár na pokraji rozvodu, a mladá uprchlice. Majitel jim však slouží nejen chlebem. Tento geniální hostitel (Bruce Marchiano) zná všechna jejich tajemství a má odpovědi na všechny problémy - stačí mu věřit. Je to zázračné setkání, které všechny přítomné poznamená. (KrestanFilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Další z protestantských filmů (česky "Setkání"), jehož poselství je přijatelné pro křesťany bez rozdílu konfese. Konverzační příběh, který se takřka celý odehrává v malé restauraci. Hostitel je Ježíš, s ním rozmlouvá pět různých lidí. Objeví se tu také Ďábel, který se snaží strhnout člověka na svou stranu. Umělecky jen mírně nadprůměrný evangelikální film, jehož hodnota je hlavně v obsahu. Herecky se mi líbila Jaci Velasquez i černošský pár; v přetěžké roli Ježíše byl jen poslabší Bruce Marchiano. Filmu lze dát za poselství, které obsahuje, i čtyři hvězdičky. Příznačné je, že k dnešnímu dni (21.11.2015) je hodnocení poměrně vysoké (74% - více než např. Umučení Krista, které je umělecky mnohanásobně výše), ačkoli se tu střídají maximální výkyvy, od odpadu až po plných pět. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tma. Cesta, jež by směle mohla aspirovat na první místo ve Zputnikově projektu Výmoly.cz. Pár aut se zmateným osazenstvem. Policejní poručík s příznačným jménem De Ville, který je vrací kvůli bouřce a záplavě zpět. Hospoda ve tmě, uprostřed ničeho, jen si tak svítící. A uvnitř... Uvnitř chlap s tím BEZKONKURENČNĚ NEJPROTIVNĚJŠÍM úsměvem na rtech, co jsem kdy viděl. Neměl jsem ho rád už předtím, než začal mluvit. A že toho teda nakecal. Mlel a mlel, až se mi v hlavě rozblikaly žárovičky, signalizující přetížení systému z návalu všeobjímajících informací. Zničehonic mne začala prostupovat dobrota a láska v takové míře, že jsem se záhy pocítil značně přesycen a musel jsem si jít ulevit na toaletu. Ve zbytku filmu mi majitel hospody vypálil svým přelaskavým pohledem do hlavy dvě díry (ano, vím, že ty díry na nose jsem měl už předtím). A těmito dvěma novými dírami naštěstí vytekl i nestrávený zbytek filmového obsahu s vysoce kladně nabitým nábojem emočna. Pro všechny, kteří se v tom snímku shlédli (a že jich tady je, nicméně mám za to, že většina byla již před Encounterem "na správné cestě", i bez pomoci GPSky) mám vzkaz od poručíka De Villa a taky od Dartha Vadera: Nebýt temné strany Síly, byla by na Zemi a ve vesmíru děsná nuda! ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Když vám zmaterializovaný Chesus Gonzáles naservíruje v hostinci U Zprasení na rozjezd svěcené Mojito bez rumu a máty, nemůžete se jako vypatlaná, beznázorová loutka dočkat, co bude k večeři. Na jídelním lístku jsou pro hladovějící, nesvéprávné gurmány připraveny: Vývar z aureoly s celestýnskými hostiemi, Vypečené katolické dogma s bezduchou omáčkou, Křesťanský blud v trojobalu nadívaný iracionální pohádkou, Restovaný katechisticky blábol hustě posypaný zkreslenou realitou, Šťouchaný církevní výplach s demagogickým salátem a jako dezert Palačinky s manipulativní, sakrální šlehačkou. To vše naservírováno s vřelým až prdelním úsměvem samozvaného Mesiáše, co hraje rád šachy s mentálně postiženými chudáky. A pokud mu to všechno sežerete, máte jisté, že jednou můžete stát po kolena v mlze a čumět do blba, zatímco my ostatní budeme v klidu tlít s pocitem, že jsme neutopili životní radosti s obojkem na krku v omezujícím balastu černoprdelnických teroristů. Zkuste se někdy opravdu dobře podívat, co jíte, kudlanky pomatené!! Komedie roku!!! ()

Solverino odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně natočená náboženská agitka! Otřesné, bez špetku nápadu. Musíte ve mě věřit nebo vás zabiju, tož asi tak = Nasrat! P.S. Vůbec nechápu ty vysoká hodnocení, zřejmě samej křesťan a spasitel. O film vůbec nejde, to s filmem nemá nic společnýho, to je taková laciná televizní inscenace. Zřejmě z TVNoe nebo nějakýho křesťanskýho kanálu v US. Hnusný vymejvání hlav! ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Pár nejdůležitějších myšlenek filmu: "Lidé něco chtějí, ale co potřebují je něco úplně jiného." "Život je víc než peníze." "Musíš odpustit. Pokud neodpustíš, tvůj hněv a hořkost otráví všechny tvé vztahy." "Pokud chceš milovat, musíš opustit nenávist. Nedovol hněvu, aby tě obral o veškerou radost." "Paměť je zvláštní věc. Může zůstávat dokonale skrytá celé roky, dokonce desetiletí a potom může náhle vyvstat díky obrazu, známé písni, vůni nebo dokonce chuti." Ze začátku hodně prvoplánové a trošku neautentické. Film nebude pro každého, ale jde hodně do hloubky a k pravdě, to je mu ctí. Spíš jde o to, kdo je to schopen přijmout a kdo ne.... Proto také rozptyl hodnocení tomu odpovídá. ()

Reklama

Reklama