Reklama

Reklama

Akční příběh soustředící se na zraněného člověka, který překročí hranici do Mexika s několika miliony dolarů v hotovosti a má v plánu užívat si důchodu v Acapulcu. (Listeroman)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Asi 15 minut mi nevadilo, ze sa nic nedeje a vystacil som si s roztomilou atmosferou. Lenze potom ma zacalo neskutocne iritovat, ze sa absolutne nic nedeje. Chapem rozpocet bol minimalny a nejak museli vyplnit stopaz kym sa o slovo prihlasi tych par akcnych scen, ale to sa naozaj neda len tym, ze bude Adkins chodit od domu k domu v snahe zohnat pohar vody. No a akcne sceny? Je tu jedna fantasticka väcsia prestrelka v strede filmu a okrem nej uz len par drobnych potyciek. Rozhodne sa neteste na dalsiu martial arts zranicu s Adkinsom. Tych par kratuckych bitiek ma jednoduchu choreografiu. Lenze hlavny problem je, ze su dodrbane divnymi hratkami s obrazom a strihom. Najviac to naserie v potencialne nadejnom suboji jeden na jedneho, ktory v reziserovom prevedeni vyzera otrasne. V jednej scene dokonca cituje alebo rovno vykrada Desperado. Bohuzial to robi podstatne horsie ako Robert Rodriguez. Ukazuje sa, ze nie je Rodriguez ako Rodriguez. Ja na rozdiel od ostatnych nie som sklamany, ze film nie je zalozeny na subojoch. Pokial sa chce Adkins dostat do vyssej ligy, tak si len s bitkami nevystaci (Undisputed 3 je sice famozny film, ale vela nezarobil) a musi sa snazit tocit klasicke akcne filmy. Problem je ze s takymito nezazivnymi filmami bez scenara a s minimalnym rozpoctom tiez dieru do sveta neurobi. Chlapec ma smolu na dobu. Snad mu Expendables 2 trochu nakopne karieru. Rad by som ho videl v hlavnej ulohe nejakeho kinofilmu za 30-40 mega, ktory by tocil zrucny reziser. Co je dost nepravdepodobne, takze by sa mal vyprdnut na USA a ist do HK natocit nejaku pecku s Donniem Yenom. Cim skor tym lepsie. Tento film napriek jednej skvelej prestrelke nestoji za pozornost. 4/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento filmek se v mnoha místech až sebeparoduje. Podle mě je to taková vtipná podívaná, která nabídne pobavení, nějakou tu akční scénu a obyčejnej ničím nepřekvapující příběh. Pro fanoušky Scotta Adkinse sice nenabídne choreografické orgie v bitkách (bitek je zde jen pár). Akčí scény tu nějaké jsou, ale taky nic co bysme neviděli jinde a lepší. Přesto se mi to hodně líbilo, protože ten film nejde brát vážně a pobavil mě. Za mě 75 %:) ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Akční pitomina s vypatlaným scénářem, plným těch nejstrašnějších žánrových klišé,která naprosto zazdívá bojový potenciál Adkinse,kterej drtivou většinu stopáže jenom střílí a režisér jeho vedením jen dokazuje,že Adkins prostě nemá charisma,neumí hrát a hlavní roli neutáhne. Film z odpadu vytahuje jasné sebeparodování a občas jasný odskok ke komedii ( těžko říct jestli to je úmyslná komedie,nebo neúmyslná parodie ) a jasné vykrádání dalšího Rodrigueze,ale Roberta a jeho filmu El Maricahi a Desperado,ať už stylizací,hudbou , kozatou latinoameričankou + střihové kopírování Tarantína a vůbec tak nějak celkově je to zasazený do Grindhouseu. Což vlastně dělá jediné film zapamatovatelným ještě se slušným náporem headshotů a pořádné Rkové krve a kdyby býval nebyl režisér úplný kokot a kameraman se střihačem kreténi s parkinsonem a v půlce filmu vás brutálně nebolela z toho zběsilýho střihu hlava,možná by to dávali i v kině,třeba v Mongolsku a Číně. 35% . ps: že se jednou dočkám časů,kdy bude ve filmu Adkins hlavní hvězda před Christianem Slaterem, sem vážně nečekal. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Stoprocentní béčko ve stylu osmdesátek a devadesátek. Scott si může podat ruku se Seagalem, nebo Van Dammem, který natočili mrtě přesně takovejch filmů, na kterejch byla většina z nás odkojená a který prostě potřebujeme. Jeden chlap versus všichni, spousta peněz, špatný poldové, miliarda kulek, dialogy převážně o jednom slově (shit, fuck..), příběh tupej jako násada od krumpáče, pěkná buchta a luxusní titulková písnička od Manowar. Hlavně moc nepřemejšlet. Příjemná béčková oddychovka, kde se půlku filmu nic neděje, je tam víc vtipu než akce, pak to chvilku nudí, potom následuje kulervoucí akční pasáž, pak zase nic, potom hlavní zápletka a pak to skončí. Kdyby byla stopáž o dvacet minut kratší, tak by to vůbec nevadilo. Slabší 3*. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Pan reziser, to bolo fakt tak zatazko pozriet si napr. Undisputed III. a pochopit v com su Adkinsove prednosti a kvoli comu sa jeho fanusikovia tesia na dalsie jeho filmy, hlavne ak jednym z producentov je samotny Isaac Florentine (cim padaju hanlive slova rovnako aj na jeho stranu)? To bolo fakt tak zatazko sustredit sa na kontaktne fighty snimane sposobom kde je pekne vsetko vidiet? Asi ano, kedze to co ste nam predostreli je rychlokvasne blatko, kde sa takmer uplne potieraju Adkinsove bojove kvality a pozornost sa sustreduje na zbytocne chaoticky strih, hranie s pastelkami (ano, nie ste jediny co ste videl Sin City) a natahovanu stopaz nedomrleho scenara. Ocenujem to prestrelku v polovici filmu (i ked s rovnakymi formalnymi neduhmi ako opisujem vyssie), ako i snahu viacere bulharske lokacie zabalit do "mechico" havu. S bulharskym komparzom je to uz ovela horsie. A verbalne odkazy na dolarovu trilogiu, pripadne Hillov "My name is nobody" posobia silene a krcovito. 3/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení filmu probíhalo v okolí Baton Rouge a Sofie. (Segrestor)
  • Jméno hlavní postavy (Scott Adkins) v celém filmu sice nezazní, ale hned v úvodní scéně je vidět jeho policejní odznak se jménem Johnny Smith. (Heroine)

Reklama

Reklama