Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov z celého sveta sa chystá preskúmať podzemie Berlína. Pravdepodobne ho postavili nacisti a tiahne sa pod celým mestom. Keď sa ich miestny sprievodca (M. Riemelt) zraní, prepadnú mladí ľudia panike. (pancakes)

Recenze (102)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jeden z německých nejlepších hororů vůbec který po shlédnutí většinu lidí odradí aby lezla do podzemí a místo toho se věnovala bezpečnějšímu koníčku...třeba koukání na tv. Vrahoun kterej v podzemí páchá svá zvěrstva je pěkně slizkej a má krásně veliké zuby takovej vraždící Šemík každopádně jeho stahování košile a domácí guláš určitě spousta lidí ocení. Skupinka kladných je veskrz sympatická až na blbku s foťákem díky které to taky všechno pěkně blbě dopadne protože fotit s bleskem člověka když balancuje nad propastí to může napadnout fakt jen...ehm...No a když ten člověk žuchne dolů a navíc to byl váš průvodce tak je na malér zaděláno ale všechno zlé k něčemu dobré aspoň jsme se dočkali masakru. Samozřejmě jak se mi stává často postava které jsem fandil nejvíc zvesela zařve tak co dodat..mrkněte na to a udělejte si názor sami ale němci se fakt vytáhli. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najradsej mam filmy ktore sa venuju parizskym katakombam alebo rimskym katakombam. Tuna sa skupina ludi chysta preskumat podzemie Berlina. Na cele maju maxa Riemelta /Die Welle 2008/, ktory sa im ale stratil, a tak sa skupinka musi starat sama o seba. Podzemne katakomby vyzuzerali vyborne - samy o sebe, hlavne ked sa dlho s nimi nic nerobi, tak podzemne priestory vyzeraju odpudivo. Tito Nemci evidentne sa aspon trochu filmarsky postarali o priestory - a na vysledku filmu to hned vidno . 67 % ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Na vyvražďovačku není napětí vůbec špatné. Je jasné, že tenhle snímek nemůže originalitou čpět, ale kladů má víc než dost. Záporák svou úlohu zvládl dobře, zneklidňující hudba byla slušná a hlavně kvalitní kamera. Kamera je úraz u většiny hororů, ale tady se dá brát jako klad, od začátku slušné tempo, které nepolevuje až do samého závěru. Ke konci mě dostala scéna, kdy chce vrah zabít ženskou a ta se modlí a asi 3x mu zbraň nevystřelí. Do toho si divák myslí, že přijde překvapení a ženská se z toho dostane. Každopádně doporučuji a na Německou tvorbu klobouk dolů... 7/10 = 75% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na německou produkci nečekaně dobře zvládnutá práce. Tvůrci se rozhodli natočit moderní vyvražďovačku podobnou těm ze západu, a kupodivu se zadařilo. Odhodili levný televizní look, našli vhodné stísněné prostory a pohráli si se scénářem natolik, že divák si nemůže být jistý, kdo přežije a naopak zemře. Tyhle hrátky mně osobně vyhovují: upnu se na jednu postavu, u které si jsem naprosto jistý, že se dožije konce - ta je však těsně před koncem zlikvidována, a na její místo nastoupí jiná, na níž jsem zcela zapomněl. Záporák byl celkem fajn, hrdinové se chovají logicky, a i když si na první vraždu počkáme hodně dlouho, budiž pro nás odměnou občasné gore. Já se teda bavil. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Opravdu Obdivuhodný výkon od naších sousedů. Čekal jsem,že to bude dobrý, ale že to bude takový nářez, to jsem nečekal ani v nejmenším! Hlavní záporák byl super.. Mám obavy, že se mi dnes o něm bude i zdát. Atmosféra byla hustá téměř od půl hodinky filmu,což mi vůbec nevadilo. AA navíc jsem nečekal, že se při slasheru leknu vícX než u nějaké slušné duchařinky. Opravdu Super! ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Kris (Max Riemelt) označí mená ďalšej dvojice hlavných predstaviteľov vo filme (Nathalie Kelley a Nicka Eversmana) podľa dvojice postáv v snímke Takí normálni zabijaci (1994). (MikaelSVK)
  • Filmovanie prebiehalo v nemeckej metropole Berlín. (MikaelSVK)
  • Na jedné ze zdí v podzemí je možné si všimnout německého nápisu "Wie schnell ist doch das Leben aus", což v překladu znamená "Jak rychle život uteče". (DruidKarel)

Reklama

Reklama