Reklama

Reklama

Gang nemilosrdných dálničních zabijáků, který zajme mladou dvojici cestující napříč zemí, čeká šokující zjištění - nic totiž není takové, jaké se zdá. Záhy je jasné, že unést psychopatického zabijáka nebyl zrovna ten nejlepší nápad. Nemilosrdný kriminální gang si vezme jako rukojmí párek milenců a odvleče je do sklepa opuštěného domu uprostřed pustiny. Když je ale zajatá dívka zabita, ukáže se, že její přítel rozhodně není bezbranný, a karty se rázem otočí. Členové gangu brzy pochopí, že mají co dočinění s ostříleným zabijákem, který už se postará, aby nikdo z nich nevyvázl živý. (Cinemax)

(více)

Recenze (155)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Příjemné oddychové krvavé béčko. Nenadchne ani neurazí. No One Lives nabízí přesně to, co se od takovéhoto filmu sluší a patří. Nehraje se na nic víc a v tom co předvádí v rámci možností funguje bez problému. Antihrdina hlavním hrdinou tu zase tak často nebývá, Evans svoji roli emocionálně narušeného psychopata zvládá bez problému a pár krvavých lahůdek vyloženě potěší. Pokud potřebujete u něčeho vypnout, nebo vás jen baví béčková produkce, v případě No One Lives nemůžete sáhnout vedle. [50%] ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ta scéna, ve které se hlavní ANTI-hrdina dostane k vrahům svojí dívky je totálně kulervoucí a pro mě kultovní!!! (pro tu scénu žít a umřít ...!!) Brutální malý příběh o pomstě, ve kterém žádná kladná postava neexistuje, všechno jsou to psychopatický hovada, rváči a zabijáci ... Tohle přesně mi sedlo a je to SAKRA dobrej flick!!! A klidně bych snesl okamžitej remake s mnohem větším rozpočtem a více herci ... mazec!! Luke Evans je zde neskutečnej macho, kterej nemá slitování absolutně s nikým, vraždí šílenejma brutálníma způsobama chlapy i ženský, kteří se mu postaví do cesty, všude krev, kosti, sračky z lidskejch těl, jeho nástupy na scénu jsou naprosto "epický" ...!! 4,8*!! ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYCKY JE ŠANCE. I KDYŽ VÍŠ, JAK TO SKONČÍ“...... /// Von ten název moc prostoru pro držení pěstiček nepřináší. Naštěstí tady nejsme na fotbale, ale sledujem úchyla, co má styl a nadhled. A já dokážu vocenit, když má někdo smysl pro realitu, vhodnou volbu nástrojů a strojů, i cit pro barvu (červenou). Těm vidlákům sice chvilku trvá, než zjistěj, že je něco špatně a taky mohli bejt na můj vkus víc bojovnější. Ovšem brzo zjistíte, že pro děj je podstatnější, že to nejsou žádní géniové. Vo to víc vynikne Luke Evans jako ,,On“, jehož chlápkovi se smyslem pro reality šou bych přál světlou budoucnost. Ve filmu, samozřejmě. Minimálně do tý doby, dokud někdo nepřežije. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, jak poznám, že je fotr připravenej do držkový. 2.) Hledám kandidáty pro Hunger Games. 3.) Thx za titule ,,sizok“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Banda kriminálnikov má smolu, že napadnú ešte väčšieho kriminálnika a zabijú mu dievča. Pomsta príde hneď a je riadne krvavá. Niektoré nápady na zabitie priam sršia originalitou, najlepší bol asi ten mlynček na mäso :). Dejová linka pekne odsýpa a od momentu, čo si banda grázlov uvedomí, že sú v riadnom prúsere sa dostaví aj solídna atmosféra. U mňa preto celkom spokojnosť. V každom prípade som nečakal také kvalitné gore efekty. 69/100 ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Tak panáček má problém s děvčaty. Jedna dlouholetá partnerka žárlí na jeho novou známost a nějak se jim nedaří se usmířit. Naštěstí tady máme tlupu vrahounů, kteří ten nešikovně nakonstelovaný milostný trojúhelník vyřeší rázně a nevratně. Bohužel pro ně náš nešťastný Romeo jim za to vůbec není vděčný a tak se do nich pustí po svém, tak jak to umí nejlíp. A že to umí dobře, šikula, léta praxe jsou poznat. Nápad fajnový, provedení opět nic moc, ale pořád stojí za skouknutí. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Na tvorbe filmu sa podieľalo aj WWE Studios a menšiu rolu si v ňom zahrala aj wrestlingová hviezda Brodus Clay. (ČSFD)
  • Film sa natáčal na viacerých miestach v Louisiane v USA. (Laslo)

Reklama

Reklama