Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Gru se polepšil, snaží se žít jako spořádaný otec tří adoptovaných holčiček. S doktorem Nefariem rozjel výrobu džemů, které jsou zatím dosti odporné chuti. Jednoho dne si ho povolá na pomoc šéf Antipadoušské ligy. Svět ohrožuje nový terorista, který ukradl látku, která mění cokoliv živého na zabíjející a nezničitelné monstrum. Gruovi se do toho moc nechce, když ale zjistí, že doktor Nefario od něj odchází hledat lepší práci, tak souhlasí. Jenže to nebyl jediný problém, kterému musel čelit. Nejstarší dcera Margo začíná pokukovat po chlapcích, zatímco nejmladší Agnes by k taťkovi ráda sehnala také nějakou tu mamku. A ke všemu se záhadně ztrácejí malí Mimoňové. Gru bude muset zmobilizovat všechny své padoušské schopnosti a spolu s tajnou agentkou Lucy Wildeovou odhalit, co za tím vším vězí. (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (718)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsme některé scény proklimbal. Nicméně mám pocit nepříliš kvalitního scénáře, inteligenčně na úrovni cílové skupiny filmu. Ještě, že se občas vyskytl fakt dobrý vtípek a ještě, že jsou ve filmu Mimoňové. Jejich cover verze "I Swear"/"Trenýrký" byla úžasná. Přesto mám z celku pocit nekompaktnosti. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tentokrat se tu jako v pripade prvniho dilu nekona nejaky polepsovani, protoze hlavni hrdina uz je ultimatni kladas a fotrik, takze celou dobu to jede na takovy rodinny urovni, ale nastesti bez nejakyho zbytecnyho poucovani a film se snazi jen pobavit, coz se mu dari slusne. Oproti prvnimu dilu je film daleko akcnejsi, ma i o kus smysluplnejsi zapletku, animace i hudba opet na vysoky urovni, ale vetsina foru je tu zbytecne infantilnich, coz je dany tim, ze vetsinu obstarava parta mimonu. Nicmene tech 90 minut dokaze film zabavit naprosto bezproblemove a utece jako nic. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

"eh ...lecoli etu..nakere ni tu..u lea lori tu neka tore la la..spoďáry ... Te amo spoďáry!" Začala jsem úryvkem mimoňské pesničky, která rozesmála asi nejvíc. Já myslím, že tady máme další fenomén v podobě žlutých tiktaků se svéráznými nápady. Nikdy se nenaštvou a když, tak ze všeho hned vymyslí nějakou blbinu a rozhihňají se způsobem, že se doma smějem všichni. "zadek, hahahahaha" "pšššš" "hahahaha, velezadek, hahahaha" Stejně jako první díl i ten druhý přináší originální scény, co obraz to vtipná perla. Gru se snaží dohlížet na zaláskovanou Margo, zároveň mít v merku zákeřného padoucha Eduarda a dostat zpět své zmizelé tiktaky. Díky své bojové slepici se ale protřelý mexický malvado rozhodně vzdát nechce! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Moc příjemný překvapení a nejzábavnější animák tohodle roku. Ani Croodsovi, ani Příšerky, na které jsem se dlouho těšil, co se týče srandy na Grua s partou mimoňů nestačili. Opravdu jsem se smál takřka po celý film. V mnoha případech se sice jedná o ten nejjednodušší humor, kde někdo někam spadne nebo vrazí, ale zde je to uděláno tak bravurně, že se tomu smějou i dospělí. No a mimoňové, to je kapitola sama pro sebe. Kde kdo může vyčítat jednodušší animaci, ale za mě říkám, že má svoje kouzlo a naopak je hlavní předností filmu...100%...[13.07.2013_Kino Šumava_Klatovy] ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Musel jsem trošku přiložit do kamen s oddychovým žánrem a nechat chvíli třetí sérii Živých Mrtvých mrtvou. Na pokračování Grua jsem se dost těšil. Bohužel, je to slabší odvar, naštěstí jsem s tím dost i počítal, takže že bych byl vyloženě nadopován zklamáním, to se říct nedá. Jednička byl mega nátřesk, který obsahoval humor pro smysl, dvojka už ztratila ten náboj, pač tvůrci šoupli úspory do smyslu pro humor. Jo, je tu opět spousta vymazleností a kokocin, které vám roztavují mozek do singularity, takže za vás přepne myšlení do režimu offline. Už to však není kopec nesmyslností, jako v jedničce. Tam jsem při některých scénách ani nedýchal, tolik sraček na kupu během každého momentu, jsem ještě nezažil. Jednička však ztrácela v závěru dech, a to je výhoda dvojky. Ta si nastaví svoje koleje: Příjemné tempo, svojí laťku, ze které už nevyklouzne. A abych furt nesrovnával a nekritizoval, tak jsem se někde 6x fakt že zasmál, ta chodící žlutivost dostala víc prostoru, nechybí ani odkaz na jedničku s prdelí, takže dvojka má pořád co nabídnout. Co se týče příběhu, asi nemůžeme čekat Oscarové bludiště, takže někde po 30ti minutách jsem měl jasno, kdo tahá za nitky a kdo je záporák. A to je docela škoda. Asi by to narušilo stopáž, ale první půlhodinka působí tajemně a celkem zajímavě. Naštěstí konec mi to vynahradil, krásná akční 10-ti minutovka. Gru dělá salta, střílí kolem sebe marmeládou, namíchanou žlutým domestosem a působí to neskutečně efektně, hlavně ta zpomalovací scéna, to byl zážitek, taky mne celkem vylepšil dojem s tou "nejhrozivější" zbraní, která promění žlutý na fialový svině, co sežerou aj policejní auto. Co dál!? Někdy mi to přišlo moc klišé a přitažené za chlupy. Např a opět ty citové scény, některé dialogy, no naštěstí to ty klady zastíní, takže mi to zas tolik nerušilo sledování a náladu. Takže ve srovnání s jedničkou o oko slabší, něco bych přidal, ubral, vytunil. Jinak jsem spokojený, bavil jsem se dobře, i když se na dvojku asi víckrát už nepodívám, doporučuji ji, na závěr klasický koncertík a pak některé scénky, pod titulkama se žlutýma potvorama. Klidně bych bral trojku, ale ta je na míle daleko, výdělky jsou však skoro miliardové. Mimochodem, těším se na samostatný film žlutých potvor, to bude erupce! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (24)

  • Jeden z mimoňů vysává a následně otevírá dveře, které se otevřou dovnitř. Později, když Gru (Steve Carell) sedí na verandě a Agnes (Elsie Fisher) vychází ven s deštníkem, dveře jsou otevřeny směrem ven. (Mrs.Blue)

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama