Reklama

Reklama

Chained

  • Velká Británie Chained
Trailer

Obsahy(1)

Jednoho sobotního odpoledne si 8letý Tim a jeho matka Sarah objednají taxi. Řidič je však sériový vrah, který si vyhlédl další oběti. Chlapec se stává svědkem vraždy své matky a jeho děsivá můra teprve začíná. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komentář může obsahovat menší SPOLER. Chained je celkem zajímavej kousek. Myšlenka zabít matku, synka si vzít a postupem času si z něho vypiplat vlastního zabijáka či snad svýho nástupce se mi líbila. Ve skutečnosti se film nakonec ale vydá jinou cestou a trošku kličkuje. Přiznám se, že jsem to nečekal. Ale na jednu stranu je to dobře, protože na tu prvotní myšlenku neměl sílu. Nakonec vydání se jinou cestou rozhodlo, že dám slabší 4hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Atmosferická lahôdka s výborným psychologickým pozadím hlavných postáv. Psychologická hra medzi ústrednými postavami je tu rozohraná veľmi dobre. Škoda len, že sú tu voľnejšie, nudnejšie miesta (hlavne v strednej časti). Nie je ich veľa, ale aj napriek tomu uberajú na atmosfére a dávajú divákovi priestor aby si vydýchol, prípadne zazíval nudou. Tiež som čakal väčší masaker, prípadne nejaké mučeníčko, pričom koniec sa mi zdal predčasne ukončený. 75/100 ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Během prvních 10 nepříjemných minut jsem si opravdu říkal, proč jsem si zas sakra zapl horor, místo nějaké veselé komedie. Mordování ženského pohlaví mě opravdu nedělá vůbec dobře a stačil mě k tomu jenom ten jejich jekot. Jenže ono se to po těch 10 minutách lehce sklidní, v průběhu samozřejmě nejedna teenka podlehne šarmu Vincenta D´Onofria, ale zároveň začíná lehce psychologická hra a ta značně funguje. Navíc je to dobře natočené. Dva herci, několik uječených holek a interiéry jednoho baráku. K tomu minimum slov, dobře mířená hudba, překvapivě promyšlený závěr a o velice mrazivý, značně intenzivní a hutný zážitek je postaráno. Divím se ale, že si po těch letech Tim udržel rozum. Závěr mě opravdu velice bavil. 3,75* ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

.. a pak že sérioví vrazi nemají duši. Například tenhle Bob se zhostil role tatínka a kantora poté, co zjistil, že pozůstalý syn jeho oběti by měl rozhodně lepší život s ním. Rodičovskou láskou si ho upne na řetěz, aby mu mladý klučina sloužil až do období prošlé puberty. Odměnou mu bude svědectví všech krutých zločinů, kterých se jeho nový pěstoun dopustí... a samozřejmě si něco z toho i vyzkoušet. No, asi takhle: Chained neni špatnej film, rozhodně má takovou špinavou komorní atmošku a několik slušnejch momentů, ale těch kecacích a do blba čumících scén má přece jenom víc, což rozhodně neni zrovna můj šálek humánní malinovky. Tohle vláčné tempo někomu ale třeba sedne. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

wau... toto som necakal... jablko nepadlo daleko od stromu a David Lynch moze byt pravom hrdy. Atmosfericky zvladnute na jednotku D´Onofrio hra vyborne. Scenar dobry len miestami trosku nelogicky preto nie 5 ale 4. Inak cely film je v podstate o dvoch postavach a ich psychologickom boji. Skratka mne sa to pacilo... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Pôvodne dostal film od MPAA rating NC-17, neskôr mu však bol zmiernený na R. (Sufferer)

Reklama

Reklama