Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (678)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Návrat Mačety mohl být parádně ulítlý počin, kdyby se Rodriguez předem rozhodl, že to nebude brát ani chvíli vážně. Pak by mohl jeho největší mexický trpaslík, s permanentně naštvaným výrazem v tváři, naporcovat veškerý kompars a ještě by si určitě našel trochu času na špásování s těžce ozbrojenými slečnami při cestě vesmírem. Takhle zůstal viset někde na půli cesty mezi orbitem a orgasmem, ale kdybych tvrdil, že jsem si při sledování jeho kousků v pozdních nočních hodinách několikrát nekontrolovaně nezařval smíchy, tak by mi to sousedi patrně nepotvrdili. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Checheche, nevím teda, kdo co čekal, ale já dostal přesně to, na co jsem se těšil. Těšil jsem se na to, že se podívám na akční, v krvi utopenou volovinu v podání známých tváří, u které mně nebude trapně jak u 90% akčních filmů, protože tady je už dávno předem jasné, že tohle nikdo brát vážně nemůže, natož aby musel. Treja a jeho xicht alá rozšláplej kravinec moc nemusím, ale ostatní figury naservírované Bobym R. jsem si vyloženě užil. Co na tom, že mě celkově příběh ani nijak extra nezajímal, výborně mě bavilo už jen sledování jednotlivých fragmetnů, za které sice Rodrigueze do nebe vychvalovat nebudu, ale nadávat tady, to bych se musel radši zliskat za rožkem kvůli vlastní demenci, že jsem do filmu vůbec šel. Kdybych měl někoho vyzdvihnout, bude to Toňo B., lízačky koberců Am H. a L.GG. a stříbnák Mel G. Za mě celkově pohoda, ale teda ten další díl, to už vypadá opravdu na kvalitní bullshit. No uvidíme... 70% ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejslavnější mexický důchodce se vrátil ve velkém stylu. Nechybí Bílý dům, telefonáty s prezidentem a výlet na raketě. Rodriguez servíruje výhradně přepálené scény, které jsou už hodně mimo realitu a všemu nasazuje korunu skutečný blázen Gibson v roli šílence. Sestava koček v čele Heard však nemá konkurenci. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s tajným federálnym agentom Machete. Prvý film z roku 2010 som ešte nevidel. Takže som vletel rovno do druhého pokračovania, ktoré nesie názov "Machete zabíja". Tvorbu mexického režiséra Roberta Rodrigueza dosť dobre poznám a vcelku mi vyhovuje. No a potetovaný Danny Trejo, ktorý stvárnil hlavnú úlohu, je fakt drsný hnusák. Už kvôli tejto mexikánskej kombinácii som tušil, že ma to bude baviť. A veru aj bavilo. Je to totálne uletený brutálny retro akčný masaker. **** ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tento film si asi neklade žádné vysoké cíle, snad jen pobavit diváka. S politováním musím říci, že se to, alespoň u mne, nepovedlo. Sexistická akční slátanina, natočená jako akční béčko, s lacinými triky a slabomyslnými dialogy. Jedničce, která pobavila, nesahá ani po kotníky. Komu se první díl líbil, druhý nedoporučuji, aby si člověk nezkazil dojem. Vesmírná trojka bude bez pochyby úplným krokem do tmy. 15% ()

Galerie (104)

Zajímavosti (34)

  • V titulkoch je po prvý krát v kariére Charlie Sheen (prezident) uvedený pod svojím skutočným menom - Carlos Estévez. (m.a.t.o.)
  • Lady Gaga se dostala do filmu díky Machetovi (Danny Trejo). Stalo se to tak, když se Danny a Lady Gaga potkali v tetovacím salónu, ta vyslovila její přání, Danny zavolal režisérovi (Robert Rodriguez) a ten ji později obsadil. (Leopard105)

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama