Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (678)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Nejednou mi ze pár místních a především milých uživatelů oblažilo Poštu přemoudřelými litaniemi o tom, jak to dělám a jak bych to dělat měl. Kouzelně hravý byl ten poslední, jež mi nakrásně vnukl smysl bytí, a nezapomněl mi sladce připomenout, že bych se "nad sebou měl opravdu za myslet". Inu tedy, jsa dobrácky otevřen komunitě a jejím přáním, jsem se nad sebou během horentního sraní teda za myslel. Nicméně, fungovat dle svého standardního vzorce, napsal bych pregnantně: "Je to píčovina! Raději se nechte přejet vlakem. Klidně i dvakrát". Ovšem vzhledem k čistotě databáze, o kterou se stará výše zmíněný pičoidní skunk, budete momentálně nuceni si přečíst veškeré aspekty tohoto filmu, tak jak je vidím já. Takže, abych tak nějak začal; dojem: na píču! Kamera: píča píču přibrala! Předloha: neexistuje, protože neexistuje píča, jež by zplodila obdobnou píčovinu! Námět: píča se marně snažila zfetovat píču, aby píču napsala. Scénář: píča nakonec tu píču zfetovala. Atmosféra: píča blije ve vinohradu. Vinohrad: Zachytil jsem v listí pár píč. Listí: větších píčovin jsem nepocítilo. Píča: Sláva za prvního čuráka! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nejslavnější mexický důchodce se vrátil ve velkém stylu. Nechybí Bílý dům, telefonáty s prezidentem a výlet na raketě. Rodriguez servíruje výhradně přepálené scény, které jsou už hodně mimo realitu a všemu nasazuje korunu skutečný blázen Gibson v roli šílence. Sestava koček v čele Heard však nemá konkurenci. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi nudné - sú to len náhodné a nahodilé obrázky vyšumenej televíznej akcie... prepojené a pozerateľné len preto, že je tam nasúkaných kopec hviezd a človek ich chce v takej hovadine vidieť, no inak hrozne slabé... rodriguezovi dych dochádza už dlho, už tú iskru stratil... a už prvé mačeta toho bola dôkazom, druhá je len potvrdením ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Na Rodrigueze mám už bohužel averzi. V El Mariachim mi připadal ještě jako amatér zapálenej předvést se v co nejlepším světle, jenže on se od té doby v tom svém neumětelství nikam neposunul a jen se opakuje. Já chápu, že dvojka Machety je obrovská nadsázka a jedno velké béčko, u kterého si člověk občas nad něčí bizarní smrtí mlsně olízne ret, jenže jinak je dost nuda dívat se na polorozpadlého Danny Treja jako akčního hrdinu, který už se sotva pohybuje a stejně tak unavuje i ten narychlo sepsaný scénář bez hlavy (hodněkrát doslova) a paty. Ale snad to vesmírná trojka nějak napraví, tam by se laciné triky a kdejaké odkazy na Hvězdné války mohly i líbit (podobně jako v šíleném Turkish Star Wars). A třeba se dozvíme, že je Di Caprio/Gibson Machetův otec .. člověk nikdy neví .. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

První díl byla příjemná parodie, plná vtipu a nadhledu. Bylo znát, že se tvůrci uvolnili a patřičně si to užívali. Druhý díl byl už víc komerční, narvaný celebritami bez jakéhokoliv potenciálu pro danou tématiku (tedy proč do parodie verbují "vážné herce"?). Seagala v prvním díle chápu a je to v pořádku, Gibsona už nikoliv. Dámské osazenstvo velmi nadprůměrné a zároveň to jediné, co se dá vyzdvihnout. Je to miš-maš, který nemá image, směr, ani styl. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (34)

  • Poslední zbraní ze své sbírky mečů, kterou Voz (Mel Gibson) drží v ruce, je klingonský bat'leth, zbraň ze světa Star Treku, přestože Voz ve filmu tvrdí, že je fanouškem Star Wars. (Ceberus)
  • Lady Gaga byla za svůj výkon nominována na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka ve vedlejší roli (kubca008)

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama