Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Videa (46)

Trailer 1

Recenze (874)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Bolo to super ale stále som mala pocit, že očakám od toho niečo viac ale nedostala som to. Navyše ani som sa moc schuti nenasmiala. Tým zas nechcem tvrdiť, že to vtipné nebolo. Napr. taký Pacman a ten herný svet to bola proste krása. A hra Sugar rush bola proste jedna veľká chutná nádhera. Po tomto animáku som mala naozaj chuť na sladké cukríčky, lízanky, donuty a koláčiky, ale potom som sa pozrela do zrkadla a išla som si radšej zacvičiť a miesto nadrapovania sladkých tyčiniek som nadrapovala činky. No a ešte spomeniem tú Vanilopku von Šmak. Toľko o nej ľudia básnili aká je strašne roztomilá, že vlastne tým mi vzali ilúzie o nej pretože som čakala niečo iné. Samozrejme to bola pre mňa naj postava ale čakala som niečo ešte viac "kjút". Wreck-It Ralph ale rozhodne patrí medzi tie vydarené animáky, ktoré určite stoja za zmienku. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Příjemně originální námět schopný oslovit malé děti i jejich ajťácky zaměřené tatínky. Úvod působí jako něžná, velmi příjemná a nostalgická sonda do éry 8bitových hrdinů, jenže zanedlouho filmu dojdou nápady a vrátí se do vyčpělého koryta s umělým napětím a předem jasným koncem... Což o to, stále se jedná o sympatický animák, jenže už to není nic, co by mě osobně zaujalo. Navíc, když už infantilní závod, tak raději ten skrytě sofistikovaný ve Speed Raceru. 6/10 ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Často jsem při těch dialozích musel hryznout předloktí, ale celkově to bylo docela dobrý. Neotřelý příběh bude asi časté spojení při vychvalování díla kritiky. Škoda, že to díky holčičce Vanilce v cukrovém království udělali i pro ty nejmenší, mohla to být slušná řežba v mnohem lepším prostředí a s vícero pomrkáváním na dospělé . Z toho filmu aby jeden dostal diabetes jedničku, fakt že jo. A občas jsem musel vzpomenout na starý dobrý Akumulátor. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy pro mě dvě koruny v kapse znamenaly výpravu z dohledu rodičů směr herní automaty. Na Ralfa jsem tam tehdy sice nenarazil, ale zase jsem si to bohatě vynahradil nyní s tímhle retro animákem. [OSCAR 2013] .. a nominace pro nejlepší animovaný film. Věřím, že většina akademiků se slzou v oku zavzpomíná na dobu, kdy utráceli kačky (nebo dolary) podobně jako já, třeba hraním Pac-Mana, a díky tomu přistane zlatá soška do těch obrovských Ralphových pazourů .. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE VĚC SE MÁ TAK... JÁ UŽ NECHCI BEJT DÁL PADOUCH.“...... /// Parádní (retro)přehlídka videoherních postaviček a celkem solidní jízda se spoustou gagů a nápadů. Mladej se tlemil, až jsem ho musel vobčas vypnout. Jak by musel bejt nadšenej, kdyby všechny ty 8 a 16ti bitový kousky ,,prožil“! Jo, z filmu je cejtit láska a cit pro ,,hru“. Dyť třeba jen ta hudba…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože: Felixi, oprav to!. 2.) Nevím, jak mučit bonbón. 3.) Thx za titule ,,urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (88)

Zajímavosti (41)

  • Když se Ralph prohrabuje v zapomenutých věcech v baru, tak krátce drží vykřičník s výstražným zvukem, který proslavili "Genome Soldiers" z videohry "Metal Gear Solid". (Raziel811)
  • Celosvětová premiéra proběhla 29. října 2012 v Hollywoodu v Kalifornii. (Varan)
  • John C. Reilly (hlas Ralpha) měl z osamělé dabérské práce původně strach, a proto režisér Rich Moore zařídil, aby všichni herci nahrávali své hlasy současně v jednom studiu. (Brousitch)

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama