Reklama

Reklama

Nejzáhadnější vraždy

(TV film)
  • Velká Británie Julian Fellowes Investigates: A Most Mysterious Murder - The Case of George Harry Storrs

Obsahy(1)

Jedné mlhavé noci v odlehlém Victorian Hall, vysoko na kopci porostlém hlodášovými keři a obklopeném cheshirskými průmyslovými městy, našel předčasnou smrt bohatý průmyslník. Jeho sloužící a neteř (omezovaná v pohybu noční košilí) běželi nocí pro pomoc a jeho žena statečně zvonila na nedávno zprovozněný poplašný zvon. Julian Fellowes odkrývá příběh o zmařené lásce a břemenech bohatství a otcovství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

O malinko slabší, než předchozí epizoda, ale neméně skvostné. Další velice elegantně natočená rekonstrukce převelice zajímavého případu vraždy. Opět skvělí herci a zajímavý průběh epizody. Rozsudek Fellowesův přišel mi tentokrát poněkud zvláštní, ale hádat se s ním nebudu, neboť smysl přeci jen trochu dává. Opět perfektní propojení komentovaného dokumentu a klasické detektivky a mě začíná mrzet, že je jen pět dílů, protože toto je skutečně originální a nesmírně funkční. Za mě zase super. 90%. ()

dris 

všechny recenze uživatele

Takové Vraždy v Midsomeru minulého století dle skutečnosté události. Přijemná atmosféra a zajímavě provedené rekonstrukce nevyřešených vražd, nevyřešených jen do té doby než si na ně posvítil Julian Fellowes (i když někdy je mým favoritem někdo zcela jiný). Závěr: Nejlepší díly: první !spoiler! stejnak to byl synáček!spoiler! a pátý. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

S tímhle dílem jsem byla celkem spokojená, protože jsem se s Julianem shodla na hlavním podezřelém, který se tam objevil jako případný vrah sice až trochu později, ale zdálo se to celkem logické i vzhledem k psaným výhrůžkám. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama