Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak z toho hodnocení fakt nemůžu. :-D Ale né, chápu, že každý má jiný pohled a každému sedne něco jiného. Podle mě je na tomhle filmu hloupý naprosto všechno a ten motiv, který tu všichni vychvalují, je snad ještě dementnější. Krom toho ti vycvičení zabijáci s holýma rukama jsou evidentně profíci :-D. 1 hvězdičku dávám za poslední dialog, ten konečně přinesl něco oživujícího po 85 minutách prapodivného chování postav a otravného řvaní. Palec dolů :/ ()

Traffic 

všechny recenze uživatele

You're Next se daří zábavně reflektovat žánrová schémata, aniž by přitom sklouzával k sebeuvědomělé ironii (jako třeba Chata v horách). To samo o sobě dnes považuju za slušný úspěch. Nechci prozrazovat nic ze zápletky, protože nejlepší je nevědět skoro nic, ale v zásadě se tady některé klíčové atributy slasherů dostávají do střetu s realismem typickým pro mumblecore poetiku a vede to k přehodnocování určitých hororových pravidel a jejich dopadů. Je to ale všechno poměrně nenásilné (ve smyslu toho přehodnocování, gore tu rozhodně je!), pro někoho možná téměř nezřetelné a hlavně se to skoro celou dobu - minimálně od chvíle, kdy začne rodinná večeře - veze na hodně vtipné vlně černého humoru, které se z poslední doby nejvíc blíží Friedkinův Killer Joe. Jasně, expozice by mohla být svižnější a některé herecké výkony přesvědčivější (na druhou stranu Swanbergovi tady ta idiotská role dost svědčí a Sharni Vinson je ultimátní), ale graduje to zvlášť ke konci parádně a celkově vzato je to hodně svěží a funkční. (kino, Vue West End Cinema London) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Těžká rána přímo do temene. Koho stejně jako mě zklamala Očista a líbily se mu jen masky. Ten by měl u tohoto kousku stejně jako já chrochtat blahem. Opravdu velmi chutná krmě, která by měla lákat na hororovou atmosféru stejně jako na boj jedince o přežití. Přestože by se to nabízelo, tak se nedá říct že by film něco vykrádal. Atmosféra přímo ukázková a vše dokresluje skvělá hudební složka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, ako skupinka zabijáckych vagabundov vtrhne do rodinného sídla s cieľom všetkých rozsekať na cucky. Nerátajú však s tým, že sa tam nachádza aj šťúple žieňa - Kulihrášok, ktorý im skríži plány a všetkých rad radom po jednom likviduje. Kulihráškov vražedný výkon je porovnateľný so Stevenom Seagalom a Chuckom Norrisom dohromady. A možno aj oni by dostali na prdel. Skáče sem a tam, vyrába rôzne nástrahy a vagabundi majú plné gate, ale to ich samozrejme nezachráni. Pravdou však je, že v rámci tohto hororového žánru je to to najlepšie čo som za veľmi dlhý čas videl, takže spokojnosť. 80/100 ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Odpad to nebude za pěkný song, který několikrát zazní a za záverečných asi 15 minut, kdy se konečně něco dělo. Jinak se jedná o naprosto céčkovou sračku. Bez nápadu, bez hrůzostrašnosti a absolutně bez herců a hereček. Skupinu tak otravných lidí jsem dlouho neviděl. Nechce se mi věřit, že jsme vážně viděli stejný film. Naprosto mi uniká, jak se někdo po zhlédnutí takové kokotinky může jít bát vyčůrat. S hororem se film nepotkal ani vzdáleně. Vraždí zde několik důchodců v maskách zvířat a 2 potenciální dědicové rodinného majetku. Atmosféra nulová. Efekty otřesné. 1* ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama