Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Niežeby som mal nejakú agresívnu deviáciu, ale poznáte ten radostný pocit, keď na začiatku slasheru prichádzajú postavy na scénu, potom ďalšie postavy a ďalšie a vy si len vravíte, že o vraždenie tu istotne nebude núdza? :) Tak tento film podobným pocitom kraľuje. A očakávania s tým súvisiace nesklame (dúfam, že to nepokladáte za spoiler). ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Další z řady hororů, kde velká hromada anonymních postav v rozhodujícím momentu hystericky řve a dělá vše pro to, aby zemřeli oni i jejich milovaní (první pokus o útěk, chození k oknu, odvádění těch citlivějších do jiných pokojů, aby se z toho vyspali apod.). Velké překvapení bude pozornějším jasné cca po 20 minutách. ()

Reklama

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Když jsem psal komentář k Haute Tension, a chválil hlavně ono v žánru dlouho nevyužívané "zlo ve vašem vlastním domě", netušil jsem, jak se v budoucnosti s filmy na téma "home invasion" roztrhne pytel. Tyto snímky obvykle nestojí za mnoho (nudní The Strangers, kteří krom tématu na němž staví, nenabídnou už nic jiného, nebo třeba Mother's Day či Secuestrados, v nichž je kamenem úrazu hlavně neschopnost tvůrců ukočírovat slibné rozjezdy). V poslední době mne však docela zaujal komorní Home Sweet Home, a líbila se mi thrillerově zábavná Očista (The Purge), těžící ze scifistické premisy. You're Next je možná ještě o chloupek lepší. Sice tu časem může trochu vadit poměrná nezničitelnost jedné z postav, ta je ale v podstatě nezbytným hnacím motorem napětí v druhé polovině filmu. O to víc je škoda promarněné šance v samotném závěru, kdy by vypnutí onoho motoru zanechalo film i dojmy z něj zcela vyvážené. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Wow. You're Next ma, priznávam sa, veľmi príjemne prekvapilo (i keď po trailery som tušil, že toto nemôže dopadnúť zle) Ostatne kombinácia house invasion a slasheru vždy funguje na jedničku (pokiaľ nie je režisér babrák), a Wingardov počin je viac než výživná červená omaľovánka. Natočené je to jednoducho parádne (efektné spomaľovačky eňo ňuňo), herci sú všetci približne na rovnakej úrovni - to jest veľmi slušnej - a postavy na takýto film miestami (nie vždy, predsa len je to horor) prekvapivo inteligentné, scenár sa s nikým nemazná a servíruje jednu chuťovku za druhou. A tak je to správne. Nebojím sa označiť tento počin za jeden z najlepších hororov roka. 85% P.S.: Zvieracie masky sú skvelý nápad a perfektne fungujú, po dopozeraní mám chuť si takú skočiť kúpiť :-D ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)
  • Režisér Ti West ztvárnil roli Tariqa, prvního zavražděného. (Kejf.)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno