Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

rollman1 

všechny recenze uživatele

No, po nějakém to uležení v hlavě, jsem se rozhodl pro neplný počet. První napíšu, že snímek je vážně skvělý. Od setkání u stolu film nabírá na mohutných obrátkách a tak jsme svědky brutálních, krvavých lázní. Mordy nijak moc originální, ale pěkně využité. Hlavní hrdinka byla sexy a s padouchy se vůbec nepárala a ukázala jim, kdo že tu má vlastně pořádné koule. Finální fight byl kurevsky výbornej a já nestíhal chápat co, že se to děje. Jediné co mi na filmu vadilo, byla pointa a zvraty. Nějak od začátku jsem tušil co a jak a nakonec se tak i stalo. Jinak, ale výborný home invasion míchlej se slasherem a jelikož takových snímků je málo a něco jako Vřískot se asi jen tak neobjeví, tak si to ty 4* zaslouží. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Wow. You're Next ma, priznávam sa, veľmi príjemne prekvapilo (i keď po trailery som tušil, že toto nemôže dopadnúť zle) Ostatne kombinácia house invasion a slasheru vždy funguje na jedničku (pokiaľ nie je režisér babrák), a Wingardov počin je viac než výživná červená omaľovánka. Natočené je to jednoducho parádne (efektné spomaľovačky eňo ňuňo), herci sú všetci približne na rovnakej úrovni - to jest veľmi slušnej - a postavy na takýto film miestami (nie vždy, predsa len je to horor) prekvapivo inteligentné, scenár sa s nikým nemazná a servíruje jednu chuťovku za druhou. A tak je to správne. Nebojím sa označiť tento počin za jeden z najlepších hororov roka. 85% P.S.: Zvieracie masky sú skvelý nápad a perfektne fungujú, po dopozeraní mám chuť si takú skočiť kúpiť :-D ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. I pro mě, jako ne nějakého extra znalce hororů rozhodně překvapení. Není to tak přehnaně hloupé, jako třeba Plivu na váš hrob (myslím hlavně dvojku), má to tempo, říz a spád a hlavně se tu vyskytne i nějaký motiv a vysvětlení, což bych rozhodně kvitoval s povděkem. Akce je jasná, jen těch herců nějak moc rychle ubývá... V mém případě se utěšuju jenom tím, že nemám tak rozvětvenou rodinu a do výročí 35 let svatby mi ještě celkem hodně let chybí. Takže budu dnes spát v klidu. Se sekerou pod postelí. Pro jistotu.... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Takže ...tohle je pro mne jeden z filmů roku. Ten se přesně trefil do mýho vkusu. Je to čistej "home invasion" flick v nejčistší podobě a kvalitě. V podstatě se zde na nic nečeká. Velmi početná rodina je sezvána k večernímu stolu rodiči. Po několika dialozích začne masakr, když jeden z chlapíků dostane u okna šípem z kuše do hlavy... Pak začne okamžitě rychlej, intenzivní vybíjecí masakr, kdy několik vrahounů v prasečích maskách likviduje jednoho člena rodiny za druhým... Postavy jsou relativně sympatické, takže s nima i soucítíte... Proč se tohle všechno děje? Jakýto má význam a smysl?? To se divák dozvídá postupně během vybíjecích jatek... Vrahouni ovšem nepočítajís tím, že jedna přítelkyně syna z rodiny má za sebou hodně hustej život a není žádný ořezávátko. Karta se postupem času obtížně otáčí, ale hrdinka se nesere absolutně vůbec a celý plán vyvraždění rodiny se vrahounům vymyká z rukou... Závěrečná řežba - hrdinka versus chlap a jeho přítelkyně v kuchyni, je absolutní vrchol ... Krev teče proudem čím dál víc, na konci je hrdinka úplně celá od krve (ale ne svojí...). A nadšený divák Flipnic jásá a fandí jí čím dál víc ... Způsoby zabití jsou běžné, ale naprosto nečekané,stejně jako je nepředvídatelný celý film ... Tohle je pro mne třetí nejlepší horor roku 2013 ... První je Evil Dead 2013, druhý je I Spit on Your grave dvojka 2013, tohle je třetí ... Jízda jako sviň!!!!!!! ;-))) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Většina filmu byla natočena bez stativu, aby se zvýšilo napětí. (Polgedney)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno