Reklama

Reklama

Matka dvou dcer, Cassie Naylor se ve stínu temné minulost ze všech sil snaží o chod dobytčí farmy. Potýká se s finančními problémy a nemá dostatek pracovní síly pro její bezproblémový chod. Jako anděl se tedy jeví muž, Aden, který se náhle objevuje v tu nejvhodnější chvíli. Aden se tak stává příjemným pomocníkem. Život se zdá být opět v pořádku a vše začíná fungovat jak má. Minulost však vyplouvá na povrch a osud matky a dcer se musí zkřížit se starým tajemstvím. Odplata, poznání, vše jakoby se opět vracelo ke svému počátku, aby došlo ke konečnému rozhřešení. Staré rány se otevírají a jsou drásány přítomností, staré otázky jsou zodpovězeny a nové čekají na odpovědi. (Beastmaster4)

(více)

Recenze (15)

Marsik 

všechny recenze uživatele

První vteřiny - úděs, tep 200 a obava, že to bude horor. Po 2 minutách je už klídek a my sledujeme matku s nechutnými pysky jako řízky, do jejíž života zasáhne jeden podivín. Po půl hodině - hmm, tak tímto směrem se film bude ubírat? No proč ne, psycho-thriller není čas od času na škodu. Po hodině - Ajéje, onen podivín všechny krosí a začíná se z toho stávat pěkná pakárna. Závěr - WTF? To je shitka. Suma sumárum. 57% ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, doba marná a v jedné prdeli světa, byla jedna farma. Na farmě krávy, nemají dost trávy. Paňmáma je bez peněz, tak se snaží co to dá, i když měla jíti do želez, ale coura není soudná. Soused dobrák od kosti, chtěl ušetřit jí starosti. Jeho námluvy však přišly vniveč, tak rozhodl se, že zatne jí tipec. Avšak kde se vzal, tu se vzal, tulák dobrý Samaritan. Že za kus žvance a nocleh na dní pár, zastane práci aniž nyklák by si vzal. A jak to bylo dál? To už musíš zjistit kurva sám... Solidní thriller se skvělým Reganem. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Za trochu lásky šel bych světa kraj, šel s hlavou odkrytou a šel bych bosí a pokud snad objeví se nepřející vesničan, nechť brokovnice má jej kvapem skosí.. Můj oblíbenec Vic Regan jako asociální Harmonika na gruntu farmářky Jill, co se živí ukládáním kostlivců do skříní. Tentokrát se však nejedná o nádraží, ale o rodinné hodnoty, byť psychotickým terorem značně pokřivené. Slušná atmosféra sychravého venkova, přijatelná stopáž, občas zmatený střih a nepřesvědčivý finiš se septikovou koupelí. Pohled na rty majitelky farmy napovídal, že bodaví ovádi hovězí umějí být pěkné mršky.. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Už len úvodné obrázky a hlavne práca s kamerou naznačovala, že by nemuselo ísť len o priemerné dielko z britskej produkcie. Pekne pomaly plynule vyrozprávaný príbeh, ktorého dej sa pekne stupňuje od začiatku až do záverečných titulkov. Atmosféra vidieckej farmy má niečo do seba a niektoré scénky (nielen vraždy dotyčného psychopata, ale napr.pôrod malej kravky :)) sú natočené brilantne. Ja som sa slušne bavil a práve takýmto "nenápadným" filmom rád pomôžem aj slušným bodovaním. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když v rurálním Albionu zjistí ti retardovaní, romantičtí milovníci prasat a ztepilého skotu, že ta fuj, fuj vdova od vedle má docela macatý grunt, oblečou nedělní gumáky, prohrábnou mastnou, řídnoucí kštici a navzdory svým letitým sexuálním návykům vyrazí s brokovnicí na námluvy. Krasavice však má žumpu plnou špinavých tajemství a v zádech fešáckého úchyla s vytříbeným smyslem pro rodinné hodnoty, a tak se to celé zvrhne v docela milou vidláckou vybíjenou. Něco jako když si Její pastorkyňa nabrnkne Jacka Rozparovače. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama