Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (960)

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Jak se dalo očekávat, není to komedie založená na propracovaném a brilantním scénáři s konstantním tempem a vybroušenými dialogy. Je to film pro radost očividně plný improvizace, jehož natáčení byla jedna velká párty. Ale kdo má zúčastněné komiky rád, kdo zná jejich filmy a komu připadají vtipné, ten se bude bavit královsky. Já vyprskl smíchy mnohokrát a i když se dialogy zhouply lehce za hranu do McBrideovského sperma humoru, pořád to bylo minimálně k pousmání, protože tahle parta je prostě sympatická a nezná meze v dělání si srandy ze sebe samé. A camea jsou boží, bod pro Ceru, Hermionu a Tatuma. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi úvodní věta komentáře uživatele Lima: "Chytřejší, než si většina diváků dokáže připustit." Osobně bych byla raději, kdyby se mírně ubralo na (překřičené) improvizaci a více přidalo na řízené a naplánované absurditě, ale i tak jsem spokojená. Zároveň také žárlím, protože natočit se svými kamarády film o konci světa a pekle a nebi je můj sen. Naše civilizace je odsouzena k zániku. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Prohláškovaná, nejméně z poloviny improvizovaná reklama na Bibli a MilkyWay. Luxusní podzápletky a camea, které nemají obdoby. Rihanna shoří v plamenech pekelných, Michael Cera poprvé za svůj život nezklamal, Hermiona má sekyru a Tatum letos znovu boduje. Z hlavní party pak válí všichni, ale nejvíc jsem fandil Francovi. Chechtal jsem se často a hodně. Přeju jim to pokračování Travičky zelené. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najkresťanskejší film od Umučenia Krista. :) Je tam niekoľko improvizovaných momentov typu "môžem si honiť, kdekoľvek chcem", ktoré skĺznu do trápnosti či úplnej hluchoty. Ale zvyšok je veľký luxus. Scény ako "kto znásilní Emmu Watson", "The Exorcism of Jonah Hill", "mrdal som Lindsey Lohan", "kurva, to som sa zľakol, James, máš tu rekvizity zo Spider-Mana 3" či "Dobrý Bože, tu je Jonah Hill z Moneyballu..." Skrátka sranda. Veľká sranda. Tony hlášok a vtipných narážok na filmy všetkých účinkujúcich i mnoho ďalších. Plus skvelá rola pre Tatuma. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Takový ten pošahaný film který vymyslíte s partou kámošů na párty v baráku když jste totálně ožralí a sjetí, a rovnou ho tam i natočíte na půjčenou kameru. Až na to že tady je za tu partu kámošů komediální špička současného Hollywoodu, místo papundeklových kulis mají velmi kvalitní CGI triky, a do cameo rolí obsadili úplně všechny co na kopci nad Los Angeles kolem nich bydlí. Je to něco jako Movie 43, ale s tím že není až tak perverzní, bere se o dost vážněji, a trochu víc připomíná normální film . Pro znalce ostatních filmů zde hrajících herců je to totální nerd-fest. 8/10 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Režisér Evan Goldberg se během natáčení snažil všechny herce vyhecovat k natočení nějaké situace, která by byla proti jejich zásadám. Jen James Franco a Seth Rogen se všemi návrhy souhlasili. (HellFire)
  • Pes, kterého na konci filmu drží Seth Rogen, je jeho a jmenuje se Zelda. (Johnec)
  • Na začátku před apokalypsou Rihanna a spol. zpívají píseň „Take Your Panties Off“, jejíž název nese na tričku Craig Robinson. (Agressor69)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama