Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Buranská, ale zatraceně zábavná podívaná, kterou je třeba brát s extrémní porcí nadhledu. Ano, ne vždycky se herci trefí, ale většinu času není těžké se bavit s nimi, ať už nějakým tím klasičtějším gagem ("podej mi nůž"), nebo absurdním dialogem ("já tě postříkám!"). Body to má za nečekaně dobré využití katastrofické zápletky (v zásadě je to skutečně film o konci světa - potěšilo "Mad Max finále"), výborná camea a odvahu jít až na kost. Bavil jsem se možná víc, než by člověk měl, ale zrovna tuhle hereckou sestavu mám dobře nakoukanou. Malé plus za Michaela Ceru... ten si to dal jako král! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Možná jsem čekal o trošičku víc, ale přesto prča. Parta správnejch celebrit se zabarikáduje v domě a občas bavěj a občas malinko nuděj, každopádně u některejch scén jsem se opravdu gebil nahlas. Herci jsou všichni skvělí, nejvíc se mi líbili asi James Franco a Craig Robinson. Shrnul bych to tak, že stejně jako v případě Pineapple express a Your highness tomu k dokonalosti něco chybí, ale zábava to je, o tom žádná. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Toto je presne môj typ komédií, skvelý humor a k tomu skvelé herecké obsadenie. Príbeh je síce slabí, ale sú tam skvelé efekty a film je dosť krvavý. Najlepší boli James Franco a Jonah Hill. Vtipné bolo spomenutie na Jamesove účinkovanie v Planéte opíc. Som rád že herci hrali samých seba a že tam boli snáď všetci mladí komediálni herci. Naviac dej svižne odsýpa, o krv fakt nie je núdza a postavy nie vždy jednajú tak, ako by človek čakal. Za mňa snáď komédia roku. Backstreet Boys v nebi na konci pobavili. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Není konec (World's End) jako konec (This Is the End). Nakonec tento konec nebyl tak špatný. Možná až na ten konec, myslím část závěru. Ale co, konec konců jsem se docela na čsfd projekci bavil. Na konci filmu pobaví i titulky, kde se dozvíme, že Seth Rogen hrál Setha Rogena, Jay Baruchel taky sebe, Emma Watson sebe, Rihanna sebe atd. Nevím jestli to byl úmysl nebo nedopatření, ale standardní oznámení, že veškeré události i POSTAVY jsou smyšlené a veškerá podobnost je čistě náhodná. To že herce z Hollywoodu jejich vlastní filmový průmysl popřel je docela vtipné. Celkem hodnoceno za slabší 4. Tak a to je konec komentáře, který taky mohl mít lepší konec. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

  • Natáčelo se v New Orleans v Louisianě. (Weasley)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama