Reklama

Reklama

Pravda o dinosaurech

(seriál)
  • Česko Vláda dinosaurů (více)
TV spot
USA, 2011, 2 h 48 min (Minutáž: 42 min)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nejnovější vědecké poznatky přesvědčivě dokazují, že do dějin naší planety je třeba vepsat podstatnou změnu a upravit tak nejednu kapitolu z prehistorie. Převrat v současné paleontologii a nové postupy zkoumání nálezů nás posouvají dál. Poslední objevy potvrzují hypotézy probleskující vědeckými kruhy posledních 15 let – dnes je shrňme! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (19)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Užívateľ honajz mi ukradol presne to čo som tu chcela napísať. Musím úplne súhlasiť, už pri párení Eoraptorov som sa musela tváriť kyslo z toho pokusu o niečo vtipné. A to popohnanie druha do bitky, a mimika tých dinosaurov, že bol pri Eoraptoroch badateľný úsmev... úplne to kazilo dojem z toho dokumentu. Navyše zvuky dinosaurov občas zneli ako upravené zvuky morčaťa. A animácia sa mi tiež nepáčila i keď vzhľad niektorých dinosaurov nebol na zahodenie. Sklamanie a je mi ľúto, že dákemu dokumentu o dinosauroch dávam menej ako tri. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

Hodně špatný "dokument" o dinosaurech. On to totiž ani pořádný dokument není, většinu času se jenom díváme, jak bezpochyby přehnaně zbarvení dinosauři předvádí nějaké scénky. Fakta jsou tady také přinejmenším zkreslená, na to toho vím o dinosaurech hodně, než abych věřil každé větě v tomto dokumentu. No zkrátka by Prima ZOOM udělala mnohem líp, kdyby dávala nějaký opravdový dokument o dinosaurech, jako je například Planet Dinosaur. ()

Reklama

Attta 

všechny recenze uživatele

Především chci říct, že pokud se tohle bere opravdu jako dokumentární film, tak téhlé produkce se budu vyhýbat opravdu masivním obloukem. Věděcky doložené fakta na nulové úrovni, rodinná pouta přenesená na dinosaury jedou opravdu na plné koule a zdrogovaní dinosauři a ostatní s prominutím pí*oviny jsou hodné tak pro děcka do školky při obědě! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dinosaury mám rád a tak jsem k tomuhle seriálu přistupoval s velkýma očekáváníma které se splnily. Takže bez moc keců okolo. Bavil jsem se celé 3 hodiny. Seriál na nás vrhá neustále něco nového takže se člověk ani nenudí, animace je navíc úžasná a nemá chybu. Scény s dinosaurama jsou kvalitní jen občasný zaškobrtnutí, jako ne moc zajímavý scény. Ale jinak paráda. ()

hiding odpad!

všechny recenze uživatele

Tentokrát opravdu nechápu hodnocení okolo 60%. Proč? Vždiť je to vlastně jenom velmi nepodařená animace okolo které se motá spousta chytrých blábolů. Když jsem tento TV seriál vyděl poprvé vydržel jsem u toho asi 15 minut max. Řekl jsem si že jsem možná vyděl jenom špatný díl ale kdeže další díl byl ještě horší. Docela mě pobavilo to že ČSFD tu jsou napsány žánry: dokumentární,animovaný,KOMEDIE :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Tvůrci se rozhodli z natočeného materiálu sestříhat celovečerní film Dinotasia (2012) jako ukázku, jak původně zamýšleli natočit seriál. (Pod)
  • Produkce seriálu začala na jaře roku 2009 a trvala celkem 3 roky. (Pod)
  • Původní název seriálu byl Reign of Dinosaurs. (Pod)

Reklama

Reklama