Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Vedení společnosti OCP se stále nevzdalo svého plánu - vytvoření nového, čistého velkoměsta Delta City, bez kriminality, čisté a vůbec zářící budoucnost pro všechny. Jediným problémem je, že na zvoleném místě stojí desítky obydlených domů, a obyvatelé se nechtějí vystěhovat. Když to nejde po dobrém, musí to jít po zlém - a OCP má prostředky jak na místo poslat celou armádu. Na stranu obyvatel se ale přiklání nečekaná posila - Detroitský policejní sbor a hlavně jeho mechanický policista, RoboCop ... Se sérií RoboCop to máte naprosto stejně jako s čajem. První louhování je v pohodě, druhé už je horší jen se slabou příchutí čaje, a po třetím louhování už máte skoro jen vodu. A kvality třetího RoboCopa jsou zhruba na úrovni šálku teplé vody - vzdáleně je semtam cítit nádech starého dobrého RoboCopa, ale jinak to nestojí za moc. Nebo vlastně za nic. Fakt mne bavily scény, kdy desetiletá malá holka přeprogramovává vzdáleně bojového robota nebo dvě čínské RoboCopovy kopie. Jojoj, už asi tuším, jaké hodnocení si odnese RoboCop IV, a dost se děsím remaku RoboCopa který tvůrci chystají na příští rok.. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestačím sa diviť tomu zlému hodnoteniu. Prvý a druhý diel boli svojím spôsobom veľké zlátaniny, brutálne a často bezmyšlienkovité, lenže tento mal dej, boj ľudí a korporácií, veľa nezabudnuteľných momentov, napríklad naprogramovávanie RoboCopa, pirátske vysielanie na upovedomenie ľudí, vysťahovávanie ľudí bez ich súhlasu, pomoc polície, ktorá sa pridala na stranu ľudí, možno až na tú bandu grázlov to bolo fajn. Priznávam, človek by už od filmu z 90. rokov čakal niečo normálnejšie, ale mne sa to páčilo viac ako predchodcovia, síce si to brutalitu ponechalo, ale aspoň to bolo na dobrej ceste k niečomu hlbšiemu. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Fred Dekker nám servíruje ten najhorší Robocop-film,ktorý bol do 93. roku minulého storočia nakrútený.Tešil som sa a dočkal som sa nezáživne nabytou,akcie plnou sračky,ktorá je takmer vo všetkých smeroch domrvená.Neviem,či to bol dobrý nápad nakrútiť túto akčnú slátinu a dej zasadiť do budúcnosti.PS:Najväčším sklamaním filmu bol koniec,Robocop si nasadí lietajúce krídla a začne lietať mestom.Neskutočne trapnéééé!!!!! ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Začnu podobně jako u RC2. Musím říct, že jsem čekal velký průšvih. Fakt velký. A on se nekonal. Dokonce se konalo i příjemné překvapení. RC3 má totiž fajn zápletku. Vedle ní, vypadá příběh druhého dílu, jako prázdná nádoba. Je bohužel vidět, že trojka je mířena na mladší publikum, než nekompromisní první dva díly. Nutno ale dodat, že to ubírá míň než bych řekl. Co mě mrzí daleko víc je fakt, že se ztratila ona nadsázka a sarkasmus, který hrál prim v minulých dílech. Dále mrzí absence obličeje Wellera, ale v rámci možností je nahrazen. Do trojky se mi původně vůbec nechtělo ale v rámci dosledování další kultovní série a dohnání manka jsem si ji dal. A jsem za to rád. 65 procent za možná až příliš přísně hodnocené zakončení trilogie. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Otomo (Bruce Locke), kybernetický samuraj, je pocta titulní postavě z komiksu "Ronin" Franka Millera o samuraji, jehož duše je znovu přivedena k životu pomocí futuristické technologie. Bertha Washington (CCH Pounder) odkazuje na Marthu Washington, nezávislou bojovnici z Millerova komiksu „Give Me Liberty“. (HellFire)
  • Snímek byl natáčen s cílem získat rating PG-13. Rouhání, násilí, prostituce i odkazy na nelegální drogy byly proto minimalizovány nebo úplně vyjmuty. (Terva)

Reklama

Reklama