Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

*Colorado 

všechny recenze uživatele

Njn, takhle RoboCopa zabít. Ale ono se po jen tak tak koukatelné dvojce nedalo asi nic jiného čekat. Dokud nedopadne na zem, tak se nemá jak odrazit :-) Tohle se snad ani točit nemuselo, na první díl budu vždycky rád vzpomínat a rád se na něj i podívám, ale na takováhle pokračování asi (ne)bude těžké zapomenout.. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Moje poslední setkání s RoboCopem dopadlo opravdu špatně, bylo to pro mě velké zklamání! Atmosféra filmu na nic, děj na nic a samotný RoboCop už ztrácel svoji obvyklou formu a styl. Třetí díl je pro mě nedůstojnou tečkou za tímhle sympaťákem, co si dává k jídlu něco jako dětskou přesnídávku, viz. první díl, já jí měl rád taky, ale už jsem vyrostl, příběh o RoboCopovi bohužel ne. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si mohl podat ruku s filmem Temný rytíř povstal. No ano, je to uplně to samé.. samozřejmě je tu jen ten časový rozdíl s technikou, jinak naprosto stejně "velkolepé", záporák co se tváří celý film drsně a pak má neuvěřitelně debilní smrt, město naruby, převraty, akce, pár až trapných scén.. přesně jako Dark knight rises.. nechápu tedy ty rozdíly v hodnocení lidi :) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uz prvni dva dily nebyly po technicky strance zadny zazrak, ale teprve treti Robocop to vsechno dotahnul do naprostyho konce... Neni divu, ze od tohohle pokracovani dali ruce pryc temer vsichni zbyvajici herci (s vyjimkou dvou chudaku s hypotekama na krku) z puvodni serie a nahradili je tragedi typu japonce z teleshoppingu, semifinalistky Miss Suchy triko Edmontonu nebo vrah Ivety Bartosovy, kterej tu figuruje (stejne jako v realnym zivote) jako hlavni padouch. Muze se vam mozna zdat, ze prehanim, ale ne - je to skutecne kvalitativni skok asi jako kdyby pokracovanim Celisti bylo Zralokonado. Vulgarniho smrada z dvojky nahradila hodna chytra holcicka, ktera umi hacknout cokoliv, kdykoliv, jakkoliv v radu vterin - Old Mana (kterej asi uz umrel) nahradil bratr komisare Zibera - a neznamou sexy hodnou doktorku nahradila jinak neznama sexy doktorka. Ani Robocop uz neni co byval a ma vydrz jak sest let pouzivana baterka ze Samsung Galaxy - po zasahu jedinym granatem je vyrazenej z boje, pak ho nabijou a zase se hned vybije no proste bida... jeste stesti, ze sexy doktorka mu vyrobila jet pack / nabijecku a on tak stihl zachranit bandu bezdomovcu proti kombinovany armade antiglobalistu z Hamburku a sekuritakum Rychtarovy agentury. Jedna hvezda z milosti, treba za toho cernyho serzanta.. ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Celou dobu čekám kdy se Robocop sebere a rozestřílí ty sráče a znova rozbije pár místností v OCP. Japonce radši komentovat nebudu. No a když už myslím, že přichází Robocop, tak tam proletí jakýsi Ironman. Ještě, že aspoň hudba byla dobrá. PG13 Robocopovi vůbec, ale vůbec nesvědčí. A s porovnáním ke 2 tak ta nebyla tak hrozná jak tady do ní opět kopete. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (17)

  • I přes neustálé připomínání váhy a robustnosti RoboCopa (Robert John Burke) se vůbec nic nestane dveřím kostela, do kterých nalétne. (Armin82)
  • Natáčelo se od 4. února do 17. května 1991 v Atlantě. Většina budov viděných ve filmu byla odsouzena k demolici, aby uvolnily místo pro stavby určené k Letním olympijských hrám v roce 1996. (HellFire)

Reklama

Reklama