Reklama

Reklama

Assassin's Creed: Embers

Animovaný / Krátkometrážní
Kanada, 2011, 21 min

Hudba:

Jesper Kyd

Obsahy(1)

Tento animovaný film definitivně uzavře příběh assassina Ezia Auditore da Firenze. Starý Ezio se se svou rodinou usadil v rodné Florencii. Ezio ví, že se jeho čas krátí, ale tahle věc ho netíží. Někdo ho chce totiž zabít. (TwoFace)

Recenze (80)

Emsii.Jaany 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní snímek, který má na mě nezměrný vliv z důvodu mé účasti u předchozích osudů Ezia Auditore da Firenze, kde stařík přemítá nad životem, který z jeho pohledu neproběhl podle jeho představ, tak že uživá současného života ve prospěch rodiny, která se z jeho přítomnosti nebude těšit dlouho. Na jeho věk až přehnané akční scény, které jsou vyváženy poselstvím a uzavřením jedné ságy. Upustil jsem slzu. ()

Meteorista 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, je to jen "kravinka" přiživující se na úspěších hry. Ale pro fandy herní předlohy je to počin, na který se rádi podívají a jsou rádi za každý posun v příběhu. Taky jsem rád za každý Silent Hill, či Hitmana, který vyjde. Tak to prostě je, já to chápu, nu a proto, a také pro celkem povedené akční scénky a srdceryvný konec, hodnotím kladně. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

A o tom konci jsem vůbec nevěděl.No nastala doba a musím říct,čekal jsem víc.Asi netřeba říkat,pro fans je to pieta jak dělo.Pro mě je Ezio doopravdy s jedním nejvíc emočních postav v herním byznysu a hlavně herně v té době to byla hra naprosto úchvatná,už díky scenériím Itálie,která musela nejednoho hráče dostat do kolen.Ale vrátím se k příběhu.Ezio jako dědek je stále ve formě a žije si poklidně na venkově.Bohužel animace docela nic moc,ještě horší střih,kde aspoň Jesper Kid jede svojí formu ve formě lehkých tónů.Poslední slova od mistra assasína jsou tím nejlepším.Jako jednohubka dobrá,ale dokázal bych si to trochu jinak představit.Requiescat in pace.70% ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Málo filmových (fiktívnych) postáv mi prinieslo toľkú dávku emócií, sympatií, adrenalínu,... ako Ezio. Nejedná sa o žiaden vyblýskaný Lineage, či početné fanfilmy. Ale je to skromná animovaná rozlúčka za málo peňazí, ale o to viac plná srdca a duše. Ako by si prial sám chudák neboštík. A ešte aj tá hudba vháňa slzu do oka! - I can not seem to leave my past behind me, I started this act of my life so late... I knew I would not have enough time to do everything. No I worry I do not have enough time to do anything. - Nuž... Requiescat in pace. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Assassins Creed patří mezi moje nejoblíbenější série a Ezio mezi moje nejoblíbenější hrdiny. Skrze tři perfektní hry jsem prožil celý Eziův životní příběh, a viděl jak vyrostl z toho náctiletého florentského floutka v muže, který si vydobyl můj hluboký obdiv a respekt. Vědomí, že už jsme dorazili na konec cesty mě drtí, ale zároveň jsem opravdu rád, že se Eziovi dostalo tak důstojného konce a mě zůstaly na celou sérii tak krásné vzpomínky. Potěšilo mě, že konec autoři nepojali přehnaně akčně a Ezio odešel ze světa neporažen. Slzička mi na konci taky ukápla a nemohu než také napsat obligátní "Requiescat in Pace, Ezio Auditore da Firenze." Nikdy nezapomenu :) /85% a 4*/ P.S.: Tu jednu hvězdičku srážím za animaci, která mě zklamala a vypadá hůře, než samotná hra. Ale zásadní problém to není, tady jde hlavně o obsah. :) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání hry „Assassin's Creed: Revelations“ a plně navazuje a uzavírá příběh asasína Ezia Auditore. (TwoFace)
  • Dcera Ezia a Sofie se jmenuje Flavia Auditore a ve snímku jí je necelých 11 let. (Azurovydrak)
  • Hra „Assassin's Creed Chronicles China“ navazuje na tento krátkometrážní film, kdy se Šao-Jun vrací do Číny a hráči dostávají odkazy na to, jak Šao-Jun Ezio cvičil apod. (DragonnCZ)

Reklama

Reklama