Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bonusový film k animovanému snímku Batman: Rok jedna sleduje příběh Kočičí ženy, která se zaplete s muži, kteří obchodují s dívkami z nočního klubu. Musí sledovat své úhlavní nepřátele, kteří se ji pokoušejí zabít. (TwoFace)

Recenze (35)

bartias 

všechny recenze uživatele

Bonus na DVD k filmu Batman: Year One je přesně v duchu nového komiksu s Catwoman. DC se s kočičí ženou nepáře a protože vždycky byla provokativní, teď je z ní rovnou super sexy hrdinka. Vyzývavý tanec u tyči hraničí s kreslenou erotikou. Akce (tedy akční scény) je dostatečně dynamická a příběh, který vzhledem k formátu krátkého filmu nemá moc prostoru, jí aspoň nestojí v cestě. Co kdyby se Catwoman příště dočkala vlastního filmu s Temným rytířem ve vedlejší roli? ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

DC Showcase filmecky jsem nikdy moc nepochopil. Predstavuji postavy, ktere si holt asi nezaslouzi klasicky dlouhy animak. Trochu skoda, protoze v papirove podobe maji vlastni serie, a neskodilo by misto Batmana/Supermana videt tyhle hrdiny v poradnem filmu. Catwoman je mile prekvapeni, behem nejakych 14 minut je slusne mnozstvi akce, animace je pekna a pointa zajimava. Takze ok:-) ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

A do sbírky nám přibývá animák! A není to úplně špatné. Je to jeden z těch animáků, které dokazují, že animované filmy nejsou jenom pro děti. Je to akční, sexy a nekontrolované. Přesto, animace je nic moc, dialogy nejsou ničím zajímavé a není to ani jeden z těch lepších od DC. Ani nemůžu moc doporučit :-( ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Režie - Laurence Montgomery. Tenhle příběh je hodně akční, lehce erotický a pěkně kreslený. U Catwoamn zazní i Metalová hudba. V tomhle příběhu je jedna zvláštní akční scéna. Je velmi podobná té z filmu Terminátor 3 Vzpoura strojů. Jedná se o úvodní honičku. Zde je sice hodně zkrácena, ale podoba tu je. Pro mně nejlepší příběh z DC Showcase. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Současné verze Catwoman mi příliš nevyhovuje, po všech těch proměnách pořád preferuju interpretaci Michelle Pfeiffer. Ale na druhou stranu toto je prezentace té aktuální a jako takové tento kraťas slouží velmi dobře. Doufám, že DC Showcase bude pokračovat a představí všechny hlavní postavy DC Nation. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama