Reklama

Reklama

Romantická pohádka vypráví o princezně (P. Tenorová), která vyrůstala bez matky. Její otec (S. Rašilov), vlídný a spravedlivý král, dceru nadevše miluje, ale chce ji za každou cenu provdat. V den jejích dvacátých narozenin uspořádá na zámku velký ples. Na něm se o princeznu uchází řada princů, ale ten, pro kterého se princezna sama rozhodne, se jejímu otci z nepochopitelných důvodů nezamlouvá. A nikdo vlastně neví proč. Pak vyjde najevo, že za vším stojí dávná kletba vládkyně Říše čarodějnic a Sněžný drak. Princezna Laura se tak musí se svým vyvoleným princem Janem (P. Lněnička) vydat na nebezpečnou cestu a překonat řadu překážek, aby nakonec zjistili, že nad zlem může zvítězit jen skutečná a pravá láska. (Česká televize)

(více)

Diskuze

sonatamen

sonatamen (hodnocení, recenze)

Takovou vyprcanou kravinku jsem ještě neviděl... Bez  scénáře, bez hudby a bez herců.. Tohle je omyl.. Nepochopitelný průšvih.. 

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Jak je mi p. Myšička nesympatický, tak proti němu jakožto herci nemůžu říct ani popel, narozdíl od ostatních herců.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Bohužel kde se objeví Zuzana Slavíková, tam je záruka blížící se katastrofy. Ne, že by byla pohádka nedívatelná, ale režisér bohužel některé herce nezvládl a nezvládl ani gradaci atmosféry, která tolik v současné pohádkové tvorbě chybí. Stejně tak maskování mladých herců chemlonovýma vousama aby vypadali starší, místo angažování herce věkově i řemeslně vyzrálého. Naopak Martin Myšička, jako vždy skvělý.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Mia...

Štěstí mám jen někdy, jako každý, a vobčas se i za břicho popadám když vidím čeho jsou lidé schopni.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Aha tak tu hudbu posral osbně pan kameraman, když během postprodukce doporučil toho fenomenálního Jíšu místo pana Štědroně. Fakt bomba. Opět štastná ruka.

na příspěvěk reagoval Mia...

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Helo

Jiří Řehulka .. jako mně se ta písnička líbila a hodně :) ale tohle jsem našla v zajímavostech a tam jsem Czákovou prostě nikde neslyšela ..nechápu to ..

na příspěvěk reagoval hajlala

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Muzika, pokud tam vůbec nějaká byla, byla totální průser a ještě byla fest nemotorně použitá. Závěrečně naprosto pitomá písnička by normálně nemohla projít ani 1. kolem výběru jaká to byla sračka. Ty lidi nemaj ani ánunk vo to co to je filmová hudba, natož hudba k pohádce. Banda diletantů.

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

Zajímavost: Produkce zadala skladateli písničku do finálních titulků. Jako ideální interpret se zdála být Ilona Csáková. Ta se ale zdráhala píseň nazpívat, protože termín jejího druhého porodu byl už velmi blízko. Nakonec souhlasila, písničku nazpívala a pouhých několik dní poté přivedla na svět svého druhého syna. (Roboslav)

 

Mně  by zajímalo, jestli jsem tak zabedněná a někde jsem tu píseň přeslechla a nebo tam vážně nebyla ... ani v titulcích Ilona není ... ne?????

na příspěvěk reagoval Helo, Beckett51

Amon Amarth

Amon Amarth (hodnocení, recenze)

Jojono...něco tomu chybělo...

Moc mladej král na to aby šel do důchodu...

Zvláštní scénář...

Princezna na hlavu...Princ na hlavu...Čarodějnice na hlavu...A i ten král byl nějakej jalovej

Měl jsem co dělat,abych to dokoukal...

Podruhý to už snad ani nechci vidět,ikdyž napodruhý se možná rozkoukam a něco na tomto "díle" najdu...

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

MikeCool

Já ti řekno co chceme. Dobrej vtipnej scénář, režiji kerá to neposere a dá tomu šmrnc a hlavně si umí pořádně zrežírovat triky!!! Triky a akce to je opravdová tragédie. Taky hezkou muziku a sympatický nebo zajímavý herce. Nic zváštní stačí jenom dobrý filmařský a herecký řemeslo a to u týdle pohádky kromě kamery, výpravy a svícení scházelo.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Jo a přestaňte prosím Petra Lněničku nazývat 40letým princem. Je mu nyní 34, v době natáčení 32. 10letý rozdíl mezi ním a Petrou Tenorovou. Já teda problém nevidím.

na příspěvěk reagoval Hawaj

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

misikule

Souhlasím, taky bych nechtěla, aby ho hrálo nějaké sotva dospělé ucho, ale co je moc, to je moc. Chtělo by to nějakého zralého muže s trochou charismatu a šmrncu :)) A ti staří nápadníci mě taky trochu zarazili.

misikule

misikule (hodnocení, recenze)

Podle mě bylo osvěžující, že princem opět není pubertální trdlo právě vylezlé z gymplu, ale naopak řekněme zralý muž. Je však pravda, že všichni nápadníci se pohybovali věkem kolem čtyřicítky, což být princeznou, tak si to beru možná trochu osobně ;-). Přesto bych řekla, že včerejší pohádku to převálcovalo na celé čáře a právě z toho důvodu jsem ji musela dát plný počet (i když bych ji jinak hodnotila spíše čtyřmi hvězdičkami). 

na příspěvěk reagoval Ellesime

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

yinloveyang

Shakespearův princ je trošku něco jiného než pohádkový princ, si myslím. Na toho se možná hodí, tady byl jak pěst na oko. :)) I když musím uznat, že jak se ,,vybarvil" jako sobec, tak to byl dobrý, takový trochu aji slizký :))

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Lidi. Co víc chcete od české pohádky? Vždyť to byl skvost, hlavně co se týče té technické stránky a i příběh to mělo nádherný. Tohle by mělo zářit v červených barvách a ne aby to bylo jen pár procent od té včerejší zhovadilosti! Je to nádherná pohádka a zdejší hodnocení mě dost mrzí.

na příspěvěk reagoval Hawaj

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Tak to je goooolll - to byla Slavíková!!! To je ale faux pass. Promiňte všichni :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Škoda, škoda, chtěla jsem věřit, že to bude dobrý. Ale nestalo se. Slečna Tenorová se moc nezlepšila od dob Kozel Králů, ale narozdíl od ostatních mám k ní sympatie. Saša Rašilov je mnohem lepší jako princ než pan Lněnička (ovšem hezký chlap tento herec je, to jako žádná :)) ) kdy bude (přiznejme si, kdo věděl už dopředu, že po tom, co úkoly nesplní zničehonic se z něho stane super hrdina :)  ). Ovšem jako král pan Rašilov nic moc. Snad se herecky nezhoršuje, protože se mi v kouzelném měšci před mnoha lety prostě líbil. Čvančarová a Adamovská... promiňte dámy, ale obracela jsem z vás oči v sloup. Draci super, opravdu se zde předvedli. Asi se divíte, jak je teda možné, že dávám tři hvězdy? Dávala jsem mnohem větší pozor než včera při Duch nad zlato, což je pohádka, která se mi ani nechce komentovat (i když Preiss to zahrál dobře). To je ten důvod.

Husakovodite

Husakovodite (hodnocení, recenze)

OBSAHUJE SPOILER! předem, mám moc ráda pohádky, i ty, které jsou občas kritizovány. Ale tahle se moc nepovedla. Jednu hvězdičku za výpravu a druhou za draky na závěr. Dialogy v druhé půli šílené, ke konci jsme se jim hodně nasmáli; hudba strašná; náhlé změny chování postav... princ Jan po bloudění krajem si ve finále uvědomí, že vlastně princeznu miluje a je schopen pro ni obětovat život; VRCHNÍ (což nás pobavilo) čarodějnice si s postupem času uvědomuje, že nemusí být tak přísná, "vždyť je to moje vnučka"; předložení úpisu prince Draciána bylo také zcela nečekané; závěrečný spád událostí a hlavně dialogů pobavil: např. "vrchní čarodějnici já věřím!" :-); jednoduché zlomení kletby pobavilo asi nejvíce :-); začalo to hezky, první polovina zajímavá, ale v druhé se to celé nějak pochroumá. Poučení z nedostatečné lásky (nesplnění zkoušek princem Janem) bylo zajímavé a určitě užitečné, nicméně škoda, že z toho princ Jan vybruslil tak "rychle" bez větších zkoušek. Princezna byla zahraná nejlépe.

Vavča

Vavča (hodnocení, recenze)

V současné bídě postrevoluční produkce, kdy jediná výrazně povedená pohádka Anděla páně byla natočena v roce 2005, představuje Sněžný drak určitou utopickou naději, že při lepším scénáři, tak technickým zpracováním, efekty, nápady se blížíme zahraničí.

Geiss

Geiss (hodnocení, recenze)

MikeCool

Naprostý souhlas! Nějak nechápu ty, kteří dávají odpad a nízké hodnocení, co vlastně čekají? Jaké zázraky?

MikeCool

MikeCool (hodnocení, recenze)

Nádherná pohádka. Po technické stránce výborná záležitost. Pohádka plná emocí a zvratů. Tohle se mělo vysílat na Štědrý den. Nechápu proč to má prozatím stejné hodnocení jako ta včerejší blbost (Duch nad zlato). :-( Za mě jasné 4 hvězdy.

na příspěvěk reagoval Geiss

Luswani

Luswani (hodnocení, recenze)

Gooran

Film končí za pá minut, proto tomu dal Luswani 3 hvězdy, pochybuji, že se teď film nějak zásadně změní.

na příspěvěk reagoval Gooran

Gooran

Gooran (hodnocení, recenze)

Polovina filmu a Luswani tomu práskne už tři hvězdy. Dobře no ;) :)

Jinak pro mne docela zklamání :(

na příspěvěk reagoval Luswani

M-Flyer

M-Flyer (hodnocení, recenze)

je supr, jak někteří "odborníci" (např. uživatel duji) hodnotí film v sekci Komentáře už po 15 minutách filmu....

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Kde teda vyhrabali tu ústřední dvojci! Toto je princ? A princezna taky nic moc :( Hmm... uvidíme.

na příspěvěk reagoval yinloveyang

Mia...

Mia... (hodnocení, recenze)

A kdy to jako má vyjít? Já myslela, že na Vánoce ... už se nemůžu dočat :-)

Craig_D

Craig_D (hodnocení, recenze)

patrikus: chvíli jsem se na natáčení také podílel....jak jsem psal do komentáře, nechám se překvapit. Nicméně předpoklady to dle mého soudu má ;)

patrikus

patrikus (hodnocení, recenze)

Moc se na to těším, podle toho, co jsem slyšel od Petry a Arnošta to bude luxusní záležitost... ;) 

tomeek

tomeek (hodnocení, recenze)

Vidím, že film už je hodnocený, a to je ještě v postprodukci! Kouzlo.

Související novinky

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Juniorfest 2013 se blíží

Juniorfest 2013 se blíží

28.10.2013

Termín VI. ročníku mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež JUNIORFEST 2013 se neúprosně blíží. Horšovský Týn, Plzeň a Dobřany se stanou od 9. do 13. listopadu 2013 dějištěm tohoto stále… (více)

Reklama

Reklama