Reklama

Reklama

Reálná výzbroj a taktika US Navy SEALs ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi. Když CIA odhalí teroristické spiknutí proti USA, jsou nasazeni do akce ti nejlepší z nejlepších – Navy SEALs, speciální jednotka zvláštních sil Námořnictva Spojených států amerických. Ale pokaždé, když zneškodní jednu hrozbu, objeví se další. Zasahuji po celém světě, od Čečenska a Filipín až po Ukrajinu nebo Somálsko. Členové SEALs sledují teroristy až na mexicko-americké hranice, kde má dojít k finálnímu střetu... (Bohemia MP)

(více)

Videa (29)

Trailer 2

Recenze (327)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $70,012,847Tržby Celosvetovo $82,485,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $30,081,508 //počet predaných kusov 1,354,842Tržby za predaj DVD v USA $24,084,544 //počet predaných kusov 1,417,961║ Príbeh dobre zostavený má to čím zaujať, je to pestré, lebo prejdeme všelijakými bojovými nasadeniami, či už letecký výsadok, prechod džungľou, brodenie, bojové a záchranné helikoptéry, vyloďovacie a bojové člny, prechod na ponorku, taktiež príprava na lietadlovej lodi,... armáda sa ako výpomoc dosť do toho oprela, akcia dobrá ale miestami to dosť zbytočne kazí strih či taký nešťastný neprehlaď, sentimentu v medziach, skoro dokonalá reklama na armádu. /60%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vyčerpávající FILM! Místy mi to vážně připomínalo Počítačové Válečné Hry! Medal of Honor, Call of Duty, ten Pohled vojáka, určitě to mělo svoje kouzlo, a bylo to originální! První půlka Skvělá! Ve druhé jsem se začínal ztrácet a akce mě z ničeho nic dokonce začla nudit, což je škoda, Potencial to mělo Vysoký! ()

Reklama

Ice.dog 

všechny recenze uživatele

Vizuálně výborná pokoukaná, akční scény byli výborně natočené a působily i velmi reálně, celý film i díky možná nesmyslně vloženém příběhu působí jako promofilm U.S.Army, o tom že v Seals slouží tvrdí chlápci sem nepochyboval již před filmem, po jeho shlédnutí, kde si tyto jednotky akorát tak přihřáli polívčičku, mám pořád stejný názor. Velmi zajmavý byl pohled kamery z akčních scén, na který jsem byl spíše zvyklý z hraní pc her typu far cry a podobně. Nicméně tento film nepřináší nic převratného, ale také nic nezkazil, možná by mu více slušela více forma dokumentu bez příběhu...Three Stars ***. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Po delší době válečný snímek, který mě opět zaujal. Svou kamerou a akční stránkou je naprosto dokonalý a já nemám absolutně nic proti. Příběh a děj sice není po celou dobu nejlepší, ale mě k uspokojení tyto věci stačí. Nejedná se o válečný film, který bych mohl vidět pravidelně, ale jednou za čas na odreagování, proč by ne. Musím především ocenit kameru z pohledu vojáka, poněvadž tahle věc mě dokáže přesvědčit v každém snímku pokud je kvalitně provedena... 8/10 = 80% ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Je to jako filmový datadisk ke call of duty, který mi ale naštestí nepřišel až tak moc přehnaný (co se akce týče) na rozdíl od zmiňované populární pc hry. To že zde hráli skuteční vojáci neberu jako problém, protože příprava skutečných herců by byla asi dost zdlouhavá a náročná a hlavně film je díky tomu svým způsobem dost originální. Záběry z očí, které připomínaly hraní akční videohry mi docela vadily a když nebyla akce trochu jsem se nudil, takže 6/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (14)

  • Na snímku spolupracoval také Tom Clancy, světoznámý vojenský spisovatel. (Lucasion)
  • Natáčalo sa celkom v piatich krajinách – v USA, Kambodži, Mexiku, Portoriku a na Ukrajine. (m.a.t.o.)
  • Režijný debut bývalých kaskadérov Mikea McCoya a Scotta Waugha na poli celovečerných filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

Speed a Colossus míří z monitorů na plátna

26.05.2012

Konkrétně Need for Speed a Shadows of the Colossus, dvě mimořádně úspěšné počítačové hry. Přestože jde o různé žánry a jejich adaptace vznikají u různých studií, oba filmy mají něco společného.… (více)

Reklama

Reklama