Reklama

Reklama

Madison County

Trailer

Obsahy(1)

Skupina vysokoškolských studentů vyráží do ospalého městečka Madison, aby udělala rozhovor s autorem knihy o sériových vraždách, které se v městě odehrály. Po příjezdu ale spisovatele nikde nenacházejí a ke všemu se všichni obyvatelé chovají podivně. Nikdo z místních neví, kde autor je a dělají, jakoby ho neviděli celá léta. Každý tvrdí, že se údajné vraždy nikdy v jejich městečku nestaly a že tam žádného vraha neměli. Když ale studenti neodbytně pátrají dál, zjišťují krutou pravdu o příběhu, kvůli kterému sem přijeli. (Rainey13)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

STAČILO - nemám v úmysle do hranatého kola sledovať tie blbinky , keď pár šaškov a pár šišiek idú autom do niekam , cestou sa zastavia v sračkách , pritom pokecajú o tom , ako dlho bude trvať film za ktorý dostanú ....zmrzlinu...potom nabehne silne nebezpečný šašek v prasačej maske požičanej na lízing z bábkového divadla.... jeden zachraňuje druhého a naopak , z toho som už sakra vyrástla a preto začnem byť prísnejšia ! Už samotný dej Ti musí stačiť - taký tu ešte nebol, alebo áno ? ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Některé filmy by měly být cenzurovány! Ne pro svůj obsah či sdělení, ale pro svou zbytečnost a nepůvodnost. Kolik už vzniklo takový nemastných neslaných variací na Helloweeny, Pátky třinácté nebo Texaské masakry? Skoro to vypadá, že dnešní autoři se nesnaží šokovat, vystrašit diváka nebo navodit pocit hnusu, ale vybrali si tu opačnou a mnohem snažší cestu - unudit nás. Jinak si nedovedu představit s jakými ambice jsou takové filmy točeny - už není rok '83 a divákům z té doby není 15 let, aby vše žrali i s navijákem. Více než zbytečná věc... ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Poměrně ohraný téma.Vesnická vyvražďovačka,ve který se děje všechno podle zavedený šablony.Většinou pokud se hlavní hrdinové nechaj vybíjet,aniž by vydali alespoň trochu úsilí,to stojí za hovno.A tady se nejlíp kouká na první půlku filmu,vlastně než to samotný zabíjení začne.V tomhle subžánru si člověk dobrý kousky málokdy vybere.40%. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O triedu slabšie ako parádny lesný exploiťák Resurrection County. Inými slovami čistý priemer. Šablónka opozeraná (partička ľudí sa dostane do prúseru a je z toho vyvražďovačka), ale to nič. Skôr mi vadili postavy, pretože žiadna z nich mi neprirástla k srdcu, takže mi bolo jedno, čo sa s nimi stane. Zabijak v maske prasiatka nezaujímavý (to už ma viac bavili vtipní burani v Squeal), kamera roztrasená, vraždy pomerne nenápadité, mučenie vlastne nulové. Skôr mi to pripadalo ako slasher, pretože zabijak obvykle zamordoval obeť behom pár sekúnd, bez nejakých hektolitrov krvi. Škoda, moje krvavé zmysly ostali opäť neuspokojené. Ale musím uznať, že záver ma celkom pobavil, za ten pridávam tretí bodík. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nezávislým filmařům fandím, ale tohle je tak neuvěřitelně nezajímavé a neoriginální, že ani vcelku OK technická stránka to nemůže zachránit. Nepožaduju, aby tvůrci vymýšleli nějaké překvapivé dějové veletoče v žánru buranské vyvražďovačky, ale tady není opravdu vůbec nic! Pusto, prázdno. Ani špetka napětí, ani špetka atmosféry, ani zajímavé vraždy, nic. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama